2 °C
Merivesiallas

27 °C
Lämminvesialtaat

 

ALLAS SEA POOL AUKEAA 5.5.2017

Tervetuloa viettämään hyvää päivää Altaalle!

UUTISET

Kevään ja kesän uintikurssit ja ohjatut tunnit ovat julkaistu!

Huippuohjaajien vetämät Altaan ohjatun liikunnan ja hyvinvoinnin kurssit sekä tunnit ovat julki. Altaalla tullaan näkemään tunteja sekä kursseja joita ei olla vielä missään nähty!

28.04.2017 Uutiset

Helsinkiä lautasella Helsingin kärjessä

Uusi ravintola ja kahvila avaavat ovensa 5.5.2017

27.04.2017 Uutiset

Allas Sea Pool aukeaa 5.5.2017

Uuden valmistuvan päärakennuksen myötä Allas tarjoaa Kauppatorin kupeessa lähes hehtaarin virkistäytymisen ja viihtymisen keitaan. Ovensa avaavat ravintola ja kahvila, Itämerikeskus, saunat altaineen sekä Altaan oma kauppa.

06.04.2017 Uutiset

ALLAS SEA POOL

Allas Sea Pool -merikylpylä tarjoaa uusia tapoja nauttia Itämerestä kaupungin keskeisimmällä paikalla tarjoten virkistäytymismahdollisuuksia ympäri vuoden niin kaupunkilaisille kuin matkailijoille. Allas-alue koostuu täysimittaisesta uima-altaasta, merivesialtaasta sekä lastenaltaasta. Saunarakennuksesta löytyy kolme tasokasta saunaa. Allas rakentuu kotimaisesta kuusipuusta kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen, ja toiminnassa kiinnitetään erityistä huomiota yhteisen meren vastuullisen käyttöön. Allas elvyttää Helsingin kylpyläkaupungin perinteitä ja luo helsinkiläisille nykyaikaisen hyvän elämän keitaan kaupungin sydämeen.

YHTEISTYÖKUMPPANIMME