2 °C
Merivesiallas

27 °C
Lämminvesialtaat

 

ALLAS VALMISTAUTUU KESÄÄN 2017

Altaalle kohoaa kevään aikana uusi päärakennus.
 

UUTISET

Altaan kesän konsertit julkistettu - liput myynnissä nyt!

Katajanokan merikylpylä Allas Sea Pool avaa ovensa jälleen toukokuussa! Allas tarjoaa avautumisestaan lähtien peruspalveluiden kuten uimisen, saunomisen ja ravintolapalveluiden lisäksi mahdollisuuden kokea tunnettujen koti- ja ulkomaisten artistien konsertteja uniikissa ympäristössä Kauppatorin kupeessa.

29.03.2017 Uutiset

Allas Sea Pool hakee Shop Manageria

Tule kauppiaaksi pääkaupungin ykköspaikalle, Allas Sea Poolille! Tehtävänäsi on rakentaa Altaalle web shop ja showroom -henkinen myymälä, päättää sen tuotevalikoimasta ja vastata tuloksesta.

17.02.2017 Uutiset

Allas Sea Pool hakee markkinointiviestintäpäällikköä

Vastuullasi on Allas Sea Poolin kuluttajamarkkinoinnin ja viestinnän suunnittelu ja toteutus monikanavaisesti.

17.02.2017 Uutiset

ALLAS SEA POOL

Allas Sea Pool -merikylpylä tarjoaa uusia tapoja nauttia Itämerestä kaupungin keskeisimmällä paikalla tarjoten virkistäytymismahdollisuuksia ympäri vuoden niin kaupunkilaisille kuin matkailijoille. Allas-alue koostuu täysimittaisesta uima-altaasta, merivesialtaasta sekä lastenaltaasta. Saunarakennuksesta löytyy kolme tasokasta saunaa. Allas rakentuu kotimaisesta kuusipuusta kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen, ja toiminnassa kiinnitetään erityistä huomiota yhteisen meren vastuullisen käyttöön. Allas elvyttää Helsingin kylpyläkaupungin perinteitä ja luo helsinkiläisille nykyaikaisen hyvän elämän keitaan kaupungin sydämeen.

YHTEISTYÖKUMPPANIMME