Aukioloajat ja saapuminen Altaalle

 

Allas Sea Pool sijaitsee aivan Kauppatorin kupeessa ja SkyWheel-maailmanpyörän vieressä. Se on Helsingin ydinkeskustassa kaupungin päänähtävyyksien läheisyydessä, vain reilun kilometrin päässä rautatieasemasta. Rautatieasemalta Altaalle reitin voit katsoa täältä. Sisäänkäynti Altaalle käy Kauppatorin kävelysillan jälkeen. Luiska esteettömään sisäänkäyntiin löytyy sivurakennuksen päädystä terassikahvilan puolelta. 

Avoinna nyt

Perjantaina 12.5. avautuivat uima-altaat, saunat sekä kahvila, ravintola ja kattoterassi yleisölle. Viimeistelytöitä tehdään vielä toukokuun ajan, sillä aivan kaikki ei ole vielä valmista. Sisäpiha avataan viikolla 20, ja myös Itämerikeskus sekä Smart & Clean Showroom valmistuvat pian. Vaiheittainen avaaminen mahdollistaa yleisön pääsyn nauttimaan Altaan palveluista nyt toukokuusta alkaen.

 

Altaat ja saunat

Ma–pe 6.15–23.00
La–su 8.00–23.00

Uintiaika loppuu puoli tuntia ennen sulkemista.
 

Allas Shop

Ma–pe 6.15-23.00
La–su 8.00-23.00
 

Allas Cafe

Ma–pe 7.00–00.00
La–su 8.00–00.00
 

Neighbour Bistro

Ma–pe 11.00–00.00
La–su 11.00–02.00


Löytötavarat

Allas toimittaa löytötavarat Suomen löytötavarapalveluun viikottain. Löytötavarapalvelu säilyttää löydettyjä tavaroita kolmen kuukauden ajan. Kadonneita tavaroita voi tiedustella Löytötavarapalvelusta ja löytyneet tavarat voi noutaa Löytötavarapalvelun toimistosta tai tilata ne kotiin postitse. Lue lisää Löytätavarapalvelun sivuilta.


Saapuminen altaalle

Allas Sea Pool sijaitsee aivan Kauppatorin kupeessa, SkyWheel-maailmanpyörän vieressä. Se sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa kaupungin päänähtävyyksien läheisyydessä, vain reilun kilometrin päässä rautatieasemasta. Sisäänkäynti Altaalle löytyy Kauppatorin kävelysillan jälkeen.
 

Julkisella liikenteellä

Altaalle pääsee mm. raitiovaunulinjoilla 1, 2, 4 sekä 5. Katso julkisen liikenteen ajantasaiset aikataulut Reittioppaasta. Jos bamlaat mieluummi slangii, tsögaa aikataulut Reissugaidist.
 

Pyörällä

Allas Sea Poolin läheisyydessä Kauppatorilla sijaitsee kaksi kaupunkipyöräasemaa. Altaalla ei ole valitettavasti pyöräparkkia.
 

Autolla

Mikäli saavut Altaalle autolla, lähimmät parkkialueet ovat Q-Park Kasarmitori (n. 850 m:n kävelymatka, katso reitti) sekä Q-Park Erottaja (n. 1,3 km:n matka Altaalle, katso reitti).
 

Veneellä

Altaan yhteydessä ei ole omaa venelaituria eikä Allastasanteelle voi kiinnittyä veneellä. Allas kuitenkin toivottaa kaikki veneilijät erittäin lämpimästi tervetulleeksi. Ohjeistamme veneilijöitä pysäköimään joko Katajanokan Helsinki Marina -vierasvenesatamaan tai Vanhan kauppahallin vieressä olevaan Vironaltaaseen.
 

Esteettömyys

Allas Sea Poolin alueella on esteetön pääsy niin allasalueelle, ravintolaan kuin wc-tiloihin. Juuri valmistuneen päärakennuksen myötä myös kattoterassille pääsee esteettömästi. Liuska yleisöalueelle löytyy lipunmyyntirakennuksen molemmista päädyistä (Skywheelin juuresta sekä päärakennuksen ja sivurakennuksen välistä). Pukuhuoneisiin pääsee henkilökunnan johdolla saunarakennuksen päätyovesta ja esteetön pääsy allasalueelle löytyy saunarakennuksen ja ravintolarakennuksen kulmauksesta. Itse altaisiin ei valitettavasti vielä hissiä ole. Avustajat uivat meillä ilmaiseksi ja opaskoirat ovat alueelle tervetulleita!