Kumppanit

Kumppanit

HELEN

Maailman parasta kaupunkienergiaa Altaalla

Helen on yksi Suomen suurimmista sähköä ja uusia energiaratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Sähköä myymme tällä hetkellä noin 400 000 asiakkaalle. Lisäksi lämmitämme kaukolämmöllä yli 90 prosenttia Helsingistä ja laajennamme kaukojäähdytysverkostoa kysynnän mukaan.

Helen tukee elävää, positiivista ja vastuullista kaupunkikulttuuria, jota Allas Sea Pool edustaa. Altaalla kohtaavat maailmanluokan cleantech-energiaratkaisut ja yhteisöllinen positiivinen energia, josta Helsinki tunnetaan. Allas tukee erinomaisesti Helenin visiota elävästä kaupungista ja maailman parhaasta kaupunkienergiasta, joka syntyy yhteisöllisistä kohtaamisista.

Allas Sea Poolilla on myös käytössä Helenin yhdistetty kaukolämpö- ja kaukojäähdytysratkaisu, joka on voittanut energia-alan arvostetun Global District Energy Climate Awards -palkinnon. Sähkön, lämmön ja jäähdytyksen integroidussa tuotannossa Helen hyödyntää energialähteinä mm. meriveden kylmyyttä, jäteveden lämpöä sekä kiinteistöissä auringosta, ihmisistä ja koneista syntyvää ylimääräistä lämpöä.

 

Helen on Allas Sea Poolin pääyhteistyökumppani.