Lappset

Liikunnan riemua ja hyvää oloa meren rannalla

Allas Sea Poolissa liikutaan ja voidaan hyvin. Merikylpylän lisäksi Altaalla on mahdollista osallistua ohjatuille tunneille sekä harjoittaa omatoimista liikuntaa. Koska Kauppatorin kupeessa ollaan Itämeren äärellä, sopii ulkona harjoitettava liikunta Altaalle paremmin kuin hyvin! Allas Sea Poolin rannalla on Lappsetin ulkoilmakuntosali. Uniikit, interaktiiviset liikuntavälineet ovat Altaan asiakkaiden käytössä. Niiden suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Lappset. Ulkoilmakuntosalilla, liikuntalaitteissa sekä -välineissä tullaan järjestämään myös ohjattuja tunteja.

Liikunnan terveysvaikutukset ihmisen hyvinvointiin ovat kiistattomat. Tutkimus toisensa jälkeen puhuu kuntoilun ja liikunnan merkityksestä osana ihmisen kokonaisvaltaista hyvää oloa. Lappsetin kuntoiluvälinemallisto tarjoaa turvalliset, kestävät ja muotoilultaan modernit treeniolosuhteet monipuoliseen harjoitteluun kaikenikäisille kuntoilijoille ja urheilijoille.

Lappset Group Oy luo leikin ja liikunnan elämyksiä kaiken ikäisille. Luomalla hauskoja, inspiroivia ja positiivisella tavalla yllättäviä toimintaympäristöjä Lappset auttaa  ihmisiä pysymään aktiivisina tänään ja voimaan paremmin huomenna.