Kumppanit

Kumppanit

HARTWALL

Vesinautintojen äärellä jo 180 vuotta

Victor Hartwall perusti helmikuussa1836 Helsinkiin Pohjoismaiden ensimmäisen kivennäisvesitehtaan, jossa pullotettiin hiilihapotettua, kivennäisaineita sisältävää terveysvettä. 180 vuodessa Hartwallista on kasvanut  juoma-alan kasvava suunnannäyttäjä, joka valmistaa suomalaisten rakastamia juomia arkeen ja juhlaan.

Hartwallin ja Altaan yhteinen visio pohjaa hyvinvointiin, nautintoon ja elämykselliseen kaupunkikulttuuriin. Allas Sea Pool tuo veden ja siitä kaikilla aisteilla nauttimisen entistä näkyvämmäksi osaa Helsinkiä. Se tarjoaa elämyksiä kävijöilleen samoin kuin Hartwall, jonka tarina alkoi vedestä 180 vuotta sitten ja joka edelleen tuottaa virkistystä ja iloa suomalaisille, Hartwallin ravintolakanavan myyntijohtaja Seppo Salkoharju sanoo.

Vesi on edelleen Hartwallin toiminnan ytimessä. Nautinto, hyvinvointi ja elämänjano kiteytyvät tänä päivänä erityisesti suomalaisten suosikkiin, Hartwall Novelleen. Kaikkien Novelle -kivennäisvesien pohjana on Salpausselän ikiaikaisten soraharjujen suodattama puhdas ja raikas vesi. Novelle Plus -juomat ovat tämän päivän hyvää tekeviä terveysvesiä, jotka tuovat nautintoa elämään: aito maku luonnosta sekä hyvää tekevät kivennäisaineet ja vitamiinit.