Allas Shop

Allas Shop - Merikylpylän oma lifestylemyymälä

Allas Shop tarjoaa kylpylän asiakkaille, kaupunkilaisille ja turisteille laajan valikoiman ekologisesti tuotettuja ja laadukkaita tuotteita. Olitpa sitten unohtuneen shampoon, sauna- tai spa-tuotteiden, uuden kirjan tai pienen purtavan perässä, Allas Shop tarjoaa jokaiselle jotakin. Tarjolla on kattava valikoima tuotteita ja välineitä, lasten uintivaipoista treenaajaan välineisiin sekä vuokratuotteisiin. Shopin valikoimiin on myös kuratoitu laadukkaimpia hemmottelutuotteita ja muita erinomaisia lahja- ja tuliaisvaihtoehtoja. Perheen pienimpiä on muistettu hauskalla leluvalikoimalla. Allas Shopista saatavilla myös uunituore The Helsinki Book!

Suosimme orgaanista, luomua ja kestävää kehitystä ajatellen tuotettuja tuotteita. Pyrimme Allas Shopissa suosimaan kotimaisia tuottajia.

 

Vuokrattavat tuotteet

Allas Shop tarjoaa uima- ja liikuntavälineitä myös vuokralle! 

Yleiset ehdot:
Vuokratuotteita saa käyttää Altaan alueella koko oleskelun ajan. Alue käsittää uima-altaat, rakennukset, sisäpihan, ravintolan ja terassit. Tuote pitää palauttaa ennen poistumista alueelta. Pyyhkeet, kylpytakit, uimapuvut ja kylpytossut palautetaan pukuhuoneen koriin.

 

Vuokrahinnasto:

Pyyhe: 8,5€

Kylpytakki: 10€

Kylpytossut: 5€

Uimapuku tytöt (110 cm ->): 8,5€

Uimapuku naiset: 8,5€

Uimahousut pojat (110 cm ->): 8,5€

Uimahousut miehet: 8,5€

Vesijuoksuvyö: 5€
Vesijuoksuvyön vuokra maksetaan Allas Shoppiin tai lipunmyyntiin. Kuittia vastaan sen voi lunastaa allasalueen uimavalvojalta. 

Uimapötkö: 8,5€
Uimapötkön vuokra maksetaan Allas Shoppiin tai lipunmyyntiin. Kuittia vastaan sen voi lunastaa allasalueen uimavalvojalta.