Ohjatut tunnit ja kurssit


Allas Sea Pool on rakennettu hyvän elämän keskukseksi. Uimisen ja saunomisen lisäksi Allas on hyvinvoinnin ja virkistäytymisen keidas hyvinvointipalveluineen. Altaalle tullaan viettämään hyvää päivää. Jonain päivänä se voi tarkoittaa liikuntaa ja aktiivista elämää, kun taas toisena se halutaan pyhittää hitaudelle ja hiljaisuudelle.

Altaalla on tarjolla omatoimista liikuntaa ja hyvinvointia sekä ohjattuja tunteja ja kursseja. Ryhmäliikuntatunteja on tarjolla sisä- ja ulkotiloissa. Tunneilla treenataan ja rentoudutaan vedessä, saunassa, sisätiloissa, ulkokuntosalilla, meressä sekä yhdistetysti näissä kaikissa. Ryhmäliikuntoja ohjaavat Suomen huippuammattilaiset.

Kaupunkikulttuurin pioneeri Itämeren rannalla yhdistää tietenkin vettä ja tarjolla olevia puitteita myös hyvinvoinnissa. Altaalla tullaan näkemään täysin uusia tuotteita ja tunteja, joihin voit ilmoittautua täällä. Lisätietoa ryhmäliikuntatunneista löydät alta.

Tervetuloa Altaalle hyvän päivän palveluiden pariin!


Saunayoga

Saunayogan liikkeet pohjautuvat eri joogalajeihin ja ne tehdään noin 50 asteen lämmössä lauteilla istuen. Liikesarja poistaa kireyksiä niska–hartiaseutua, selkärankaa ja lonkkia ympäröivistä lihaksista ja vahvistaa keskivartalon ja jalkojen lihaksia. Saunayoga purkaa tehokkaasti myös stressiä. Huomaat harjoituksen suotuisat vaikutukset kehossasi ja mielessäsi jo yhden kerran jälkeen.

Kenelle: Harjoitus sopii kaikille eikä liikkeiden tekeminen edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta.
Mitä mukaan: vesipullo ja asusteeksi esim. uima-asu tai shortsit ja t-paita
Kesto: 45 min
Aika:
ti 16.5., 23.5. ja 30.5. klo 17.00-17.45
pe 19.5. ja 26.5. klo 7.30-8.15
Hinta: 25 € (Sisältää uimalipun)
Ohjaajat: Tiina Vainio ja Pekka Nikumatti

Varaa tästä paikkasi tunneille!

Tunnin voi varata myös yksityiskäyttöön esimerkiksi yrityksen omaan tilaisuuteen, osaksi työhyvinvointipäivää tai omaa tilaisuutta. Kokonaisuutta kanssanne muotoilee joni.hinkkanen@allasseapool.fi.


Jooga by the Sea

Vinyasa flow -jooga pitää sisällään fyysisen asanaharjoituksen lisäksi hengitys- ja mielenharjoitteita. Tunti vahvistaa kehoa, lisää liikkuvuutta ja herättelee mieltä kohti sauna- ja uintihetkeä. Parhaassa tapauksessa joogan, saunan ja uinnin yhteisvaikutus tuo samanlaisen olon kuin leppoisa lomapäivä.

Kenelle: kaikentasoisille joogeille.
Mitä mukaan: sisäliikuntavaatteet. Joogamaton saa paikan päältä.
Aika:
ke 31.5., 7.6., 14.6., 21.6. klo 07.15 - 08.15
to 1.6., 8.6., 15.6., 22.6. klo 17.00-18.15
Kesto: aamutunti 60 min, iltatunti 75 min.
Ohjaaja: Kirsi Tikka
Hinta: 25 € (Sisältää uimalipun)

Varaa tästä paikkasi tunneille!


Go Flo

Go Flo on uusi, intervallityyppinen kuntopiiri, jota Suomessa tarjoaa ensimmäisenä Allas Sea Pool. Tunnilla käytetään apuvälineinä telineisiin kiinnitettyjä köysiä ja osa liikkeistä tehdään kehon omalla painolla. Go Flo parantaa aerobista kuntoa ja vahvistaa monipuolisesti lihaksia – erityisesti keskivartalon lihaksia. Harjoitus toteutetaan ulkona. Huonolla säällä tunnin tilalla ON sisällä tehtävä toiminnallinen lihaskuntoharjoitus.

Kenelle: kaikentasoisille kuntoilijoille, sillä jokainen voi säätää liikkeiden tehokkuutta itselleen sopivaksi.
Kesto: 60 min.
Ryhmän koko: 16 hlö
Mitä mukaan: ulkoliikuntaan sopivat varusteet ja kengät.
Aika:
Ma 29.5., 5.6., 12.6., 19.6.  klo 16.30-17.30
Ti 30.5., 6.6., 13.6., 20.6.,  klo 18.00-19.00
Hinta: 25 € (Sisältää uimalipun)
Ohjaajat: Guilherme Reis ja Hanna-Katariina Seikola

Varaa tästä paikkasi tunneille!


CrossTrainWet

Maa- ja vesiosuudesta koostuva yhdistelmätreeni, josta ensimmäinen puolituntinen tehdään ulkona toiminnallisia liikkeitä kehon omalla painolla ja kevyillä lisäpainoilla. Toinen puolituntinen koostuu uima-altaassa tehtävistä sykettä nostavista ja lihaskuntoa parantavista liikkeistä.

Kenelle: kaikentasoisille kuntoilijoille, sillä jokainen voi säätää harjoituksen tehoa itselleen sopivaksi. Vesiosuus onnistuu hyvin, jos pystyy uimaan noin 50 metriä ja vedessä oleminen tuntuu mukavalta. Halutessaan vesiosuudessa voi myös käyttää vesijuoksuvyötä.
Mitä mukaan: Ulkoliikuntaan sopivat varusteet, kengät ja uima-asu. Uima-asun voi pukea alle ja käydä maalla suoritettavan osuuden jälkeen allasalueella suihkussa tai käydä nopeasti vaihtamassa vaatteet pukutilassa.

Kesto: 70 min
Ryhmän koko: 12 hlö
Aika:
Ma 29.5., 5.6., 12.6. ja 19.6. klo 17.45-18.55
Ke 31.5., 7.6., 14.6. ja 21.6. klo 17.00-18.10 
Hinta: 25 € (Sisältää uimalipun)
Ohjaajat: Guilherme Reis ja Hanna-Katariina Seikola

Varaa tästä paikkasi tunneille!


Uintikursseihin pääset tutustumaan tästä.