Palvelut ja tuotteet

Ulkoilmakuntosali

Allas Sea Poolin rannalla on Lappsetin ulkoilmakuntosali. Uniikit, interaktiiviset liikuntavälineet ovat Altaan asiakkaiden käytössä. Niiden suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Lappset. Ulkoilmakuntosalilla, liikuntalaitteissa sekä -välineissä tullaan järjestämään myös ohjattuja tunteja. Sisäkuntosalilaitteiden tutut perustoiminnot ovat helposti kaikkien liikkujien saavutettavissa. Miellyttävien metallisten välineiden parissa kuntoilija toimii yhtä aikaa moottorina sekä vastuksena ja lihaskunto kehittyy lähes huomaamatta.

Lappset Gym -liikuntapaikkavälineet sopivat jokaiselle kuntoilijalle. Helppokäyttöisten laitteiden parissa ei tarvita aikaisempaa kuntosalikokemusta, vaan välineiden ergonominen muotoilu opastaa oikeaan suoritustekniikkaan. Suorituspaikoilla jokainen liikkuu vapaasti, omaan tahtiin, omalle kunnolle sopivalla tasolla, ja harjoittelemaan voi poiketa vaikka uinnin ja saunan yhteydessä!

Treeni ulkokuntosalilla aivan meren ääressä antaa rutkasti lisää energiaa. Raittiissa ilmassa kuntoilu on myös mukavaa vastapainoa sisäliikunnalle. Ulkokuntasalitreenin jälkeen euforisen olon kruunaa muutama altaan mitta uintia ja sauna. Allas Sea Poolin ulkokuntosalilla voi tehdä crossfit-tyyppisen treenin tai harjoitella kaikille sopivia perusliikkeitä joko omalla ajallasi tai ohjatuilla tunneilla.

Lappsetin ulkokuntosalilaitteet ovat korkealaatuista skandinaavista designia ja kestävät ajan sekä kuntoilijoiden kulutuksen. 

Lappset 
 

Lappset Group Oy luo leikin ja liikunnan elämyksiä kaiken ikäisille. Luomalla hauskoja, inspiroivia ja positiivisella tavalla yllättäviä toimintaympäristöjä autamme ihmisiä pysymään aktiivisina tänään ja voimaan paremmin huomenna. Pohjantähti 2020 –tavoitteemme mukaisesti haluamme olla asiakkaidemme ykkösvalinta luomalla parhaat asiakas- ja loppukäyttäjäkokemukset.

Lappset on kotimainen ja lappilainen perheyritys, jonka pitkä taival alkoi jo vuonna 1970. Yli 46 vuoden kokemuksella voimme sanoa olevamme leikin ja liikunnan asiantuntijoita. Yrityksemme kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan. Avainlippu –tunnus varmistaa tuotteiden korkean kotimaisuusasteen. Kotimaassa Lappset työllistää noin 200 eri alan ammattilaista.

Ympäristöasiat ovat aina olleet luonnollinen osa Lappsetin toimintaa. Puuraaka-aine hankitaan lähialueen PEFC -sertifioiduista metsistä. Puu on materiaalina itsessään ekologinen ja uusiutuva luonnonvara, jonka tuottamiseen kuluva energia on merkittävästi metallia pienempi. PEFC CoC (alkuperäketjun hallinta) –sertifikaatti takaa, että tiedämme tarkkaan mistä metsästä puuraaka-aineemme tulee.