Ravintola ja kahvila - lisätiedot


Helsinkiä lautasella Helsingin kärjessä


Kaupungin kauneimmalla paikalla sijaitseva uusi kolmikerroksinen ravintolakokonaisuus kokoaa yhden katon alle kaiken, mikä Helsingissä on hyvää. Sijainti sataman suojassa, Kauppatorin kupeessa, tarjoaa suoran näkymän sekä ulapalle että kaupunkiin. Neighbour Bistro, moderni Allas Cafe, virkistävät baarit ja aurinkoiset terassit luovat mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen mielen ja kehon ravitsemiseen merimaisemissa.

Allas Cafe, Neighbour Bistro ja kattoterassi palvelevat Altaan asiakkaita, mutta myös ohikulkijoita eli ovet ovat avoinna kaikille eikä nautiskelu edellytä uimalipun ostoa.

Ravintolatoiminnan Altaalla toteuttaa Soupster Family ja pöytävaraukset sekä tarkemmat menutiedot voit kurkata myös täältä.


Neighbour Bistro

Neighbour Bistron keittiössä käytetään kauden parhaita raaka-aineita, jotka hankitaan mahdollisimman läheltä. Listalle on valittu urbaanilla otteella uudistettuja helsinkiläisiä klassikoita viimeisen vuosisadan varrelta. Kaikessa on läsnä rakas Itämeri, ja ravintolatoiminta noudattaa kestävän kehityksen periaatteita, jotta myös tulevat sukupolvet voivat nauttia Itämeren rannoista ja antimista.

Kaupunkikulttuuriin ja hyviin päiviin kuuluu yhdessä syöminen. Neighbour Bistrossa tarjoillaan moderneilla mausteilla valmistetut klassikkoherkkut halutessasi myös seurueen kesken jaettavina annoksina. Pöytiin kannetaan parhaita paloja myös helsinkiläisestä juomakulttuurista pienpanimoiden antimista paikallisiin tislaamotuotteisiin. Bistrossa voi viihtyä pidempäänkin, sillä baari tekee loistavia cocktaileja, DJ huolehtii tunnelmasta ja kattoterassi tarjoaa maiseman, joka on vailla vertaansa. Hyvän naapurin lailla Neighbour taipuu arkeen, juhlaan ja iltoihin, jotka alkavat arjesta ja päätyvät juhlaan – kaikki tervetulleeksi toivottaen!


Yritysasiakkaille

Mitä olisi saunominen ja uiminen ilman herkullista ruokaa tai kesäkonsertti kuivin suin. Allas Sea Pool tarjoaa kokonaisvaltaisia paketteja yritys- ja ryhmäasiakkaille niin tapahtuma- ja tilapalveluiden sekä hyvinvointipakettien osalta. Kaikkiin nivoutuu osaksi tietenkin tarjolla oleva Helsinki-menu. Jos haluat yhdistää Altaan tapahtuma- ja tilapalveluita syömiseen, yritysasiakkaitamme palvelee joni.hinkkanen @ allasseapool.fi.


Aukioloajat ja pöytävaraukset

Su–to 11.00–00.00
Pe-la 11.00–02.00

info@neighbour.fi

Puh: 040 047 0045


Varauksia voi tehdä varauskalenterin kautta edellisenä päivänä klo 24.00 asti, jonka jälkeen ravintolasta vastaillaan pöytävaraustiedusteluihin numerosta 040 060 1806. Yli 10 hengen varauksissa pyydämme teitä ottamaan yhteyttä myyntipalveluun osoitteessa mira@soupster.com.

Varauksenne on lähtökohtaisesti voimassa lounaalla 1,5 h ja illallisella 2,5 h. Voitte jättää viestin lisäaikatoiveistanne, mikäli sellaisia on! Pyydämme teitä ystävällisesti tarkistamaan roskapostikansion, jos ette saa varausvahvistusta.


Terassi

Aurinkoinen kattoterassi toivottaa kaikki tervetulleiksi nauttimaan alkukesän valoisista illoista ja yöttömistä öistä loppukesän auringonlaskuihin ja syksyn pimeneviin iltoihin. Virkistävien juomien ja maukkaiden ruokien ohessa saa nautiskella ikonisesta helsinkiläisestä maisemasta sekä Altaan tapahtuma- ja musiikkitarjonnasta.


Aukioloajat

Su–to 11.00–00.00
Pe–la 11.00–2.00
 

Allas Cafe

Allas Cafe palvelee ympäri vuoden tarjoten ruokaa ja juomaa aamusta iltaan. Tarjolla on aamiaista, lounasta, lämpimiä ruokia sekä tietenkin laadukkaita kahvilatuotteita. Valikoimaa on rakennettu myös Altaan hyvinvoinnin teeman mukaisesti niin, että ravitsevaa ja puhdasta ruokaa on tarjolla liikkujille, hyvinvoinnistaan huolehtiville ja myös erikoisruokavaliot huomioiden. Allas Cafen tuotteet valmistetaan paikan päällä tuoreista raaka-aineista: mehu on tehty samana päivänä Kauppatorin aineksista ja lohikeiton kala on vastuullisesti pyydettyä. Cafen tarkoituksena on toimia hyvän naapurin tavoin kohtaamispaikkana kaikille kaupunkilaisille halusitpa sitten nauttia lasin viiniä tai kupin kuumaa kahvia.


Aukioloajat

Ma–pe 7.00–00.00
La–su 8.00–00.00

cafe@neighbour.fi

Puh: 040 060 1806  

Aamiainen 7.00–10.00
Lounas 11.00–14.00
Iltapäivästä yöhön 14.00–24.00