TAPAHTUMAT

Allas konsertit: Dumari & Spuget & Blosarit, Joose Keskitalo

09.06.2017

Lataa...

Tuomari Nurmion hahmo on paradoksien täyttämä: korkeakirjallinen kapakkasoittaja, perfektionisti ja boheemi, lakimieheksi opiskellut stadin slangia bamlaava katupoika Kalliosta, joka on kotonaan myös Pohjanmaan puukkojunkkareiden maailmassa. Viime vuosina Dumari & Spuget -kokoonpanolla keikkaillut artisti on keskittynyt nimenomaan stadin slangista sanoituksensa ammentaviin kappaleisiin ja julkaisee siitä jatkumona uuden levyn tulevana vappuna.

Joose Keskitalo julkaisi ensimmäisen pitkäsoittonsa Luoja auta vuonna 2004, jonka jälkeen artisti on ehtinyt levyttää kahdeksan pitkäsoittoa, joista tuorein, Julius Caesarin anatomia, ilmestyi maaliskuussa 2017. Keskitalo on urallaan tehnyt musiikkia useiden eri kokoonpanojen kanssa ja uudella levyllään artisti loi jälleen nahkansa ja uudisti yhtyeensä. Julius Caesarin anatomilla Jooselle tutut aiheet uskonto, filosofia ja absurdit ihmiskohtalot ovat saaneet paikoittain jopa kepeän sovituksen, jossa kuuluu kaikuja kansamusiikista, chansonista ja Keskitalolle tyypillisestä lyriikkavetoisesta synkästä folkista.


Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Pöytäpaikka ovelta 55 €, mikäli jäljellä.

Pöytäpaikkoja myydään min. 2 lippua / tilaus. Pöydät ovat tarkoitettu max. 4 henkilölle.

Pöytäpaikka sisältää:
- Pääsylipun
- Pöytäpaikan yhdelle henkilölle kattoterassilta
- Kaksi juomaa / asiakas
- Pöytäpaikka tarjoaa asiakkaan viihtymisen ennen konserttia ja pöytä on asiakkaan käytössä konsertin keston ajan. Kaikilta paikoilta ei ole näköyhteyttä lavalle.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ ohjeistamista varten.