TAPAHTUMAT

Elävänä Uikkareissa: Elias Gould & Kauriinmetsästäjät

02.08.2017

Elävänä Uikkareissa: Elias Gould & Kauriinmetsästäjät
 

Elävänä Uikkareissa on uusi keikkakonsepti, jossa uimalipun hinnalla nautitaan saunan ja uinnin lisäksi laadukkaasta livemusiikista. Nappaa siis uimavaatteet mukaan ja pulahda altaisiin ennen tai jälkeen keikan!  Uida ei toki tarvitse, puhtaasti musiikin perässä saapuvat ovat yhtälailla tervetulleita. 2.8. lavalle astuvat Elias Gould & Kauriinmetsästäjät!

Sisäänpääsy uimalipulla:
Uintilippu (yli 12-vuotiaat) 12 €
Lastenlippu (3–11-vuotiaat) 6 €
0–2-vuotiaat ilmaiseksi
Alennusryhmät: opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset, työttömät 8 €.

Elias Gould

Kitaravetoista, brittityylistä indie-rockia tekevä Elias Gould on 23-vuotias helsinkiläinen singer-songwriter. Pienestä lapsesta asti näyttelijän urasta haaveillut Gould on teatteri-ihmisille tuttu Kansalliteatterin ja Ilves-teatterin lavoilta. Näytteleminen jäi taustalle, kun tämä nuori helsinkiläinen päätti keskittää kaiken energiansa hänen rakkaaseen harrastukseensa – musiikkiin. Lahjakas laulaja-lauluntekijä pyöri pitkään suomirap-kuvioissa, vaikka onkin pohjimmiltaan täysiverinen rockmies. Rap-estetiikka ja -vaikutteet kuuluvat kuitenkin Gouldin sanoituksissa ja paikoin laulutyylissä.

Kauriinmetsästäjät

Helsinkiläinen elektroyhtye Kauriinmetsästäjät on noussut nopeasti yhdeksi vuoden 2016 kiinnostavammaksi ja puhutuimmaksi tulokasyhtyeeksi. Modernilla otteella Daft Punkin, Cut Copyn, Friendly Firesin ynnä muiden 2000-luvun diskogurujen soundien vanavedessä kulkeva Kauriinmetsästäjät pyrkii ilmaisussaan äärimmäiseen tyylikkyyteen, ja sen jäsenet Heikki ja Tuomas ovat julkaisseet musiikkia aiemmin muun muassa Stockers!-nimisen bändin kautta.