UUTISARKISTO

Allas Sea Pool aukeaa 5.5.2017

06.04.2017 | KLO 13:55

Uuden valmistuvan päärakennuksen myötä Allas tarjoaa Kauppatorin kupeessa lähes hehtaarin virkistäytymisen ja viihtymisen keitaan. Ovensa avaavat ravintola ja kahvila, Itämerikeskus, saunat altaineen sekä Altaan oma kauppa. Sekä kaupunkilaiset, että matkailijat pääsevät nauttimaan hyvinvoinnin palveluista ja viikottaisista tapahtumista. Jatkossa vuoden ympäri auki oleva merikylpylä Allas Sea Pool aukeaa perjantaina 5.5.2017!

Mittava projekti on rakentunut vaiheittain ja erityisen Altaasta tekee sen laaja omistajapohja. Joukkorahoituskampanjat laajensivat omistajapohjaa 1130 henkeen. Lopullisen paikkansa Allas lunasti vuokrasopimuksen jatkoajan myötä; Helsingin kaupunkisuunnittelulautakunta myönsi vuokrasopimukselle jatkoajan vuoden 2030 syksyyn saakka.

Ikkuna Itämerelle

Rakentaminen on ollut erityinen projekti. “Olemme tehneet merkittävää ja uutta. Uuden 1200 neliön päärakennukseen ja sen terasseille valmistuu 1800 asiakaspaikkaa, keskelle Helsingin ydinkeskustaa”, toimitusjohtaja Timo Metsälä kertoo. “Tästä ikkunasta Itämerelle voi olla Helsinki ja koko Suomi ylpeä.” hän kertoo.

”Allas Sea Poolissa on erityisen hienoa, että sen ulkoverhoilu tehdään kotimaisesta kuusipuusta, kun yleisesti verhoiluun on totuttu käyttämään tuontipuuta. Suomalaisen puun käyttö on ekologista, se tuottaa työtä Suomeen ja on elävää, lämmintä materiaalia.”, kertoo Lehto Groupin Toimitilat-palvelualueen johtaja Jaakko Heikkilä.

Hyvä päivä

Allas Sea Pool on rakennettu hyvän elämän keskukseksi. “Olemme palveluita suunnitellessa miettineet mitä tarkoittaa hyvä päivä. Toisena päivänä se voi olla liikuntaa ja aktiivista elämää, toisena se taas halutaan pyhittää hitaudelle ja hiljaisuudelle. Hyvään päivään kuuluvat myös viihtyminen, laadukas ruoka ja kulttuurin kokeminen. Näitä kaikkia Allas tarjoaa.”, Metsälä jatkaa. Uimisen ja saunomisen lisäksi Helsinki Altaalle rakentuu hyvinvoinnin ja virkistäytymisen keidas wellness-palveluineen. 

Merikylpylä on myös kohtaamisten keskus sekä ainutlaatuinen konserttipaikka. “Julkistimme juuri kesän Allas konsertit joissa tullaan näkemään uniikissa ympäristössä Kauppatorin kupeessa tunnettuja kotimaisia sekä ulkomaisia artisteja. Lavallamme vierailevat muun muassa Vain elämää -tähdistä Mikael Gabriel ja Robin, 10 vuoden tauon jälkeen albumin julkaissut Mikko Kuustonen sekä kaikkien tuntema Dingo. Naapurista soundeja tarjoilee ruotsalainen Mando Diao.” iloitsee ohjelmapäällikkö Esa Kandelberg.

Musiikkitiedote ja julkaistut keikat: http://www.allasseapool.fi/uutisarkisto/altaan-kesan-konsertit-julkistettu-liput-myynnissa-nyt.html 


Lisätiedot

Timo Metsälä, toimitusjohtaja, timo.metsala@allasseapool.fi 044 051 2867
Esa Kandelberg, Program Manager, esa.kandelberg@allasseapool.fi 0400 481 431
Kim Heiniö, ravintola- ja kahvila, kim@soupster.com 040 5444 666

Kuvaus- ja haastattelupyynnöt:
Hanna Liimatainen, markkinointiviestintä, hanna.liimatainen@allasseapool.fi 050 537 0515

LISÄTIETOJA