Smart & Clean showroom

Smart & Clean showroom

Smart & Clean showroom on tila ja näyttelykokonaisuus joka esittelee cleantechia vaihtuvin näyttelyin. Smart & Clean showroomissa esitellään myös Allas Sea Poolin kestävän kehityksen ja vastuullisen toiminnan ratkaisuja, Altaan ja sen kumppaneiden cleantechia, kaikkia kiinnostavia asioita ympäristöstä sekä sen kestäväarvoisesta käytöstä. Allas Sea Pool yhdessä kumppaneiden kanssa tekevät työtä sen eteen, että suomalainen Cleantech-osaaminen näkyy toiminnassa Altaalla ja sen ympärillä tehtävä työ saa tilasta hyvän näyteikkunan maailmalla ja maailmalta toimijoille. Smart & Clean showroom on tarkoitettu myös ammattilaisille kohtaamispaikaksi ja tilaksi, jossa voi pitää seminaareja sekä kokouksia, oppia ja kertoa osaamisestaan.


Cleantech ideologia

Allas Sea Pool on rakennettu arvokkaalle paikalla Itämeren rannalle. Meren rantojen kestäväarvoinen käyttö on meille suomalaisille tärkeä asia. Halusimme vallata palan arvokasta ranta-aluetta kaikkien kaupunkilaisten ja kaupungissa kävijöiden käyttöön. Samalla sitoudumme siihen, että säilytämme meren rannat hyvässä kunnossa ja merkityksellisinä paikkoina myös tuleville sukupolville.

Allas-alueen suunnitteluun otettiin alusta lähtien mukaan osaavimmat suomalaiset yritykset Cleantech Finlandin sekä Solved.fi:n asiantuntijaverkostosta. Smart & Clean showroomin toteuttamisen mahdollisti myös Työ- ja elinkeinoministeriö, joka katsoi että Helsingin keskustan yksi näkyvimmistä maamerkeistä sekä matkailijakohteista olisi myös hyvä paikka markkinoimaan suomalaista Cleantech-osaamista. Cleantech-toiminta näkyy Altaan kaikissa ratkaisuissa energiankäytöstä jätteidenkäsittelyyn.

Smart & Clean -yhteistyökumppaneita ovat Cleantech Finland, Helen, Marinetek, Oras, Solved ja Clear Channel.