RAVINTOLATIIMIIN VUOROPÄÄLLIKÖKSI?

RAVINTOLATIIMIIN VUOROPÄÄLLIKÖKSI?

Allas Sea Poolin Café ja ravintola Allas Wine & Dine ja näiden monipuoliset toiminnot etsivät nyt kokenutta ja innostunutta vuoropäällikköä.

Ravintolatoiminta on Altaalla todella monipuolista ja palvelemme vieraitamme iloisella tiimillä läpi vuoden ja vilkas syksy ja talvi tarvitsee vahvistusta ravintolatiimiin. Ravintolatoiminta koostuu kahvila ja ala carte – toiminnan lisäksi mm. yksityistilaisuuksista, kokouksista ja erilaisista tapahtumista.

Vuoropäällikkönä vastaat operatiivisesta työstä yhdessä tiimisi kanssa. Olet innokas isojenkin kokonaisuuksien hallitsija ja sinulla löytyy paloa yhdessä kehittämiseen ja saat asioita aikaiseksi. Työssäsi iso osa on erilaisten tilaisuuksien koordinointia ja esimiestyöskentelyä, kokousasiakkaistamme huolehtimista ja arvostammekin, jos Sinulta löytyy kokemusta monipuolisesta työkentästä ravintolamaailmassa. Kesäsesonkina puolestaan laaja terassitoimintamme on osa kahvilan kokonaisuutta.

Meidän tiimissä pääset tekemään, vaikuttamaan ja kehittymään. Toivomme Sinulta kokemusta esimiestyöstä muutamalta vuodelta ja halua tehdä vieraamme iloisiksi. Tarvitset työssäsi englannin ja suomen kielen taitoa sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Katsomme eduksesi osaamisen niin Restolution – kassajärjestelmästä ja MaraPlanista.

Allas Sea Poolilla Sinua odottavat kivat työkaverit, monipuolinen työkenttä mielenkiintoisessa ympäristössä Helsingin paraatipaikalla, kaupunkikulttuuria edistävä työympäristö ja hyvät henkilöstöedut.

Odotamme mielenkiinnolla yhteydenottoasi; lähetä meille CV:si ja työhakemuksesi palkkatoiveineen 1.10.2019 mennessä tommi.kareisto@allasseapool.fi

Lisätietoja saat toiminnastamme: www.allasseapool.fi ja tehtävään liittyen Tommilta.

Töölö Urban Oy on konserni, joka kehittää ja operoi kaupunkielämän hankkeita. Konserniin kuuluvat Töölössä sijaitseva Kulttuuritehdas Korjaamo, Rautatientorin Jääpuisto, Korjaamo Kino, Bio Rex Lasipalatsissa, uuteen työhön ja hyvinvointiin keskittyvä kaupunkikeskus Sofia Future Farm sekä Kauppatorin vieressä oleva Allas Sea Pool.

Subscribe to our newsletter!

Töölö Urban Family unites the people that enjoy culture and urban life. When subscribing to our newsletter you will first receive a welcome letter, that introduces our whole family. You can also tell about your interests and subscribe to the newsletters of other Töölö Urban brands. By clicking the subscribe you consent to allow Töölö Urban to store and process the information provided and to send you the content requested. You may unsubscribe from these communications at anytime. Check our privacy policy for more information.

Subscribe to our newsletter