Tarjoilijoita haussa!

Tarjoilijoita haussa!

TULE MUKAVAAN TIIMIIMME – ALLAS SEA POOLILLE VAHVISTUSTA TARJOILIJAJOUKKOOMME

Allas Sea Poolin Café ja ravintola Wine & Dine ja näiden monipuoliset toiminnot etsivät nyt lisää tiimiläisiä. Kesäsesongin jälkeen vilkas syksy ja talvi ovat edessä ja tarvitsemme vahvistusta joukkoomme. Allas Café, joka on avoinna vuoden jokaisena päivänä, palvelee monipuolisesti läpi vuoden erilaisten yritystapahtumien ja terassitoiminnan ympärillä ja ravintola Wine & Dinen huikeat näköalat ja hyvä ruoka tarjoilevat kokemuksia ala carte-asiakkaillemme.

Meillä pääsee tekemään erilaisia tapahtumia, yksityistilaisuuksia, kahvilatyötä, ala cartea sekä muita vaihtelevia työvuoroja. Sinulta löytyy jo vähän kokemustakin tarjoilijan työstä ja etuna pidämme kokemusta työskentelystä etenkin a la carte- ravintolassa. Työssäsi osa on myös kokousasiakkaistamme huolehtimista ja arvostammekin, jos Sinulta löytyy kokemusta myös tästä alueesta sekä kyseisten tilaisuuksien valmistelusta ja toteutuksesta. Kesäsesonkina puolestaan laaja terassitoimintamme on osa Allas Sea Poolin ravintolatoimintaa.

Meidän tiimissä pääset tekemään ja varmasti oppimaan. Työkaverisi ovat moniosaajia ja odottavat uutta jäsentä porukkaan. Tarvitset työssäsi englannin ja suomen kielen taitoa sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Allas Sea Poolilla Sinua odottavat kivat työkaverit, monipuolinen työkenttä mielenkiintoisessa ympäristössä Helsingin paraatipaikalla, kaupunkikulttuuria edistävä työympäristö ja hyvät henkilöstöedut.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille CV ja työhakemuksesi palkkatoiveineen 1.10.2019 mennessä ravintolapäälliköllemme Tommille: tommi.kareisto@allasseapool.fi
Lisätietoja voit kysellä myös Tommilta ja lisätietoja löydät Allas Sea Poolista sekä ravintolastamme www.allasseapool.fi

Töölö Urban Oy on konserni, joka kehittää ja operoi kaupunkielämän hankkeita. Konserniin kuuluvat Töölössä sijaitseva Kulttuuritehdas Korjaamo, Rautatientorin Jääpuisto, Korjaamo Kino, Bio Rex Lasipalatsissa, uuteen työhön ja hyvinvointiin keskittyvä kaupunkikeskus Sofia Future Farm sekä Kauppatorin vieressä oleva Allas Sea Pool.

Subscribe to our newsletter!

Töölö Urban Family unites the people that enjoy culture and urban life. When subscribing to our newsletter you will first receive a welcome letter, that introduces our whole family. You can also tell about your interests and subscribe to the newsletters of other Töölö Urban brands. By clicking the subscribe you consent to allow Töölö Urban to store and process the information provided and to send you the content requested. You may unsubscribe from these communications at anytime. Check our privacy policy for more information.

Subscribe to our newsletter