ALTAAN JUHANNUS: NIKO AHVONEN, JORE MARJARANTA + JALLUKKA ALL STARS

Nauti merellisestä juhannustunnelmasta Altaalla live-musiikin tahdittamana!

Niko Ahvonen:
”Juhannuksen tervehdys kaikille! Olen saanut kunnian esiintyä Jallukka All Starsin laulusolistina Altaalla. Maaliskuusta asti olen minäkin saanut riutua poissa keikoilta. Se on kova paikka sellaiselle joka kirjoittaa lauluja ennen kaikkea siksi että niitä saa esittää ihmisille. Niitä saan Juhannuksena esittää Stadissa, kotonani. Voikaa hvyin ja Altaalla tavataan!”

Jore Marjaranta:
Tänä vuonna on kulunut Joren ensimmäisen bändin, The Clap -yhtyeen singlejulkaisusta ja TV-esiintymisestä. Lisäksi tänä vuonna tulee tasan 20 vuotta siitä, kun Jore julkaisi ensimmäisen singlensä. Mahtavaan uraan mahtuu keikkoja ja levytyksiä eri kokoonpanoista, kuten Leningrad Cowboys, Sleepy Sleeperes, Guitar Slingers, Ile Kallo & Rockets, Albert Järvinen Bronx sekä Albert Järvinen Band. Lisäksi lukematon määrä vierailuja eri kokoonpanojen keikoilla.

Jallukka All Stars:
Jallukka All Stars on muusikoiden oman talon, Jätkäsaaren Jallukan soittajien ympärille kasattu huippubändi. Jallukka All Stars on: Anssi Salminen, kitara ja laulu
Tapani Varis, basso, Ilmari Heikinheimo ja Jan Noponen, lyömäsoittimet
sekä vierailevina muusikkoina mm. Heikki Keskinen, saksofoni ja Senni Eskelinen, kantele

Jallukka on Elmu-säätiön ylläpitämä muusikoiden talo Helsingin Jätkäsaaressa. Talon sydämenä on Stiinan Kuisman pitämä Malaga Bar. Talon kolmivuotisen olemassaolon aikana asukkaista on muodostunut tiivis yhteisö joka koostuu niin eri-ikäisista kuin eri tyylisuuntia edustavista muusikoista ja muista rock-alan työläisistä.

Konsertteihin saapuminen ja kotiin matkustaminen sujuu mukavimmin ja turvallisimmin ilman omaa autoa. Konserttisarjan kumppani, kotimainen Whim likkumissovellus, tarjoaa jokaiselle pääsylipun lunastaneelle uudelle Whimin asiakkaalle 5€ matkarahaa, jonka konserttivieras voi käyttää vapaavalintaisesti Whim-sovelluksessa taksimatkaan, julkisen liikenteen lippuihin, kaupunkipyöräakauteen tai Tier-sähköpotkulaudan avausmaksuun.

Yhteistyössä Altaan kesän konserteissa:
Whim, Novelle, Clear Channel, Helen
Järjestelyt: Vanaja Events, Tiketti

Buy a ticket