Summer camp for kids (6-8 and 9-12 yrs)

Lasten kesäleirillä kokeillaan eri lajeja sisällä, ulkona ja uima-altaassa. Ulkolajit tehdään turvallisessa ympäristössä Allas Sea Poolin sisäpihalla, sisälajit Altaan liikuntasalissa ja uintiopetus 27-asteiseksi lämmitetyssä ulkoaltaassa. Ryhmäkoot pidetään pienenä ja hygieniaan kiinnitetään luonnollisesti erityistä huomiota kaikissa tilanteissa päivän aikana. Suurin osa päivästä vietetään ulkona.

Aamupäivisin leirillä tehdään kaikille sopiva liikuntatuokio ja harjoitellaan hengenpelastustaitoja, kuten pelastautumista, toisen pelastamista ja turvallista vesillä liikkumista. Lapsilla on mahdollisuus suorittaa Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton (SUH) Junior Lifesaver -tasomerkki. Lounaan jälkeen vuorossa on Itämeritunti, jossa tutustutaan lapsia innostavalla tavalla Itämerensuojeluun, sen kaloihin ja kasvillisuuteen. Iltapäivisin lastenleireillä harjoitellaan eri uintilajien tekniikoita. Leirien uinnin opetuksesta vastaa entinen kilpauimari ja nykyinen uintivalmentaja Jani Sievinen. Ulko- ja sisälajien vetäjinä toimivat lasten liikuntaan koulutetut ohjaajat. Vakuutamme, että Altaan leiriviikko on tulvillaan riemua, naurua, uusia taitoja, kavereita ja kaikenlaista kivaa kesätekemistä.

Tyytyväisyystakuu: mikäli ensimmäinen leiripäivä olisi jostain syystä lapsellesi pettymys eikä hän haluaisi sen jälkeen jatkaa leiriä, palautamme maksetun leirimaksun kokonaan. Takuun käyttäminen edellyttää osallistumista leirille koko ensimmäiseen päivän ajan.

Ilmoittautumiset ja kysymykset: wellness@allasseapool.fi. Ilmoita meille lapsen nimi, ikä, allergiat sekä uimataidon taso.

Lasku lähetetään erityistilanteesta johtuen sähköpostitse ja maksu suoritetaan ennen leirin alkamista.