Q & A

FAQ (Frequently Asked Questions) answers the most common questions Allas Sea Pool visitors might have and also contains helpful tips for first-timers.

Allas Sea Pool terms and conditions
Allas terms and condition

Käyttöehdot Allas Sea Pool

1.Yleiset myyntiehdot

Näiden asiakassopimusehtojen sisältämät kohdat ovat myyntiehdot asiakkaan ja Allas Sea Poolin, josta käytetään myöhemmin myös nimitystä palveluntarjoaja, välisessä kaupassa. Suorittaessaan maksun palveluistamme asiakas hyväksyy nämä ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä. Sopimus syntyy, kun asiakas on suorittanut maksun ja palveluntarjoaja on sen vahvistanut. Palveluntarjoaja tiedottaa mahdollisista muutoksista asiakassopimusehdoissa viimeistään yhtä kalenterikuukautta ennen muutoksen voimaan astumista. Jokaisesta asiakkuuden verkko- ostosta muodostuu ostovahvistus.

2. Uintiin oikeuttavat kerta-, sarja- ja jäsenrannekkeet ovat henkilökohtaisia

Uintiin oikeuttavat palvelut ladataan rannekkeelle Altaan lipunmyynnissä. Allas Sea Poolin verkkokaupan kautta ostetut uintiin oikeuttavat sarja- ja kausituotteet on mahdollista ladata myös suoraan rannekkeelle verkkokauppaoston yhteydessä, mikäli asiakas omistaa henkilökohtaisen rannekkeen entuudestaan. Rannekkeella pääset kulkemaan kulunvalvonnan kautta suoraan pukuhuoneille ilman erillistä asiointia lipunmyynnissä.

Kerta-, sarja- kuukausilippu kuin jäsenyyskin on henkilökohtainen, eikä niitä saa luovuttaa toiselle henkilölle. Henkilökunnalla on oikeus tarkastaa, että asiakkaan käyttämä uintiin oikeuttava kerta-, sarja- tai kausilippu sekä jäsenyys on asiakkaan omissa nimissä. Väärinkäytösten ilmetessä on henkilökunnalla oikeus poistaa asiakas Allas Sea Poolin alueelta ja mitätöidä mahdollisesti jäljellä olevat palvelut tai jäsenyys. Väärinkäyttö voi johtaa myös määräaikaiseen porttikieltoon. Väärinkäyttötilanteissa jäsenmaksua ei palauteta.

3. Ohjattuun liikuntatuntiin oikeuttavat tuotteet

Ohjattuun liikuntatuntiin oikeuttavat kerta- ja sarjatuotteet ladataan rannekkeelle Altaan lipunmyynnissä. Allas Sea Poolin verkkokaupan kautta ostetut ohjattujen tuntien kerta- ja sarjatuotteet on mahdollista ladata myös suoraan rannekkeelle verkkokauppaoston yhteydessä, mikäli asiakas omistaa henkilökohtaisen rannekkeen entuudestaan. Ohjattuun tuntiin oikeuttavat tuotteet sisältävät pääsyn uimaan ja saunaan. Jäsenyyteen liittyy näihin tuotteisiin liittyvä erikoishinnoittelu.

4. Voimassaoloaika

Kertauintilippuna toimii ranneke, joka on voimassa ostohetkestä 12kk ja leimausajankohdasta alkaen 10 tuntia. Sekä sarjalipun, että kausirannekkeen voimassaoloaika käynnistyy välittömästä ostohetkestä eteenpäin. Sarjalippu on voimassa 12kk. Jäsenyydet (vaihtoehtoina 3 kk ja 12 kk) ovat voimassa ostopäivästä alkaen ja kampanja- ajan jälkeen jatkuvat toistaiseksi voimassa olevana kuukausilaskutuksella. Jäsenyyden hinta pohjautuu Altaan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan. Kampanja- ja tarjoustuotteilla saattaa olla poikkeava voimassaoloaika. Ohjattujen tuntien 5 kerran sarjakortti on voimassa ostopäivästä kuusi kuukautta.

5. Allas Jäsenyys

Ensimmäisen jäsenyysjakson päätyttyä jäsenyys jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana kuukausi veloituksella voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Mikäli et halua jatkaa jäsenyyttä, se tulee irtisanoa viimeistään 30 päivää ennen jäsenjakson päättymistä.

• Rajaton pääsy altaille ja löylyjen lämpöön jäsenkauden ajan • 10 % alennus liikunta-ja uintikursseista • 10 % alennus konserttilipuista • Tietoa Altaan kuulumisista • Jäsentapahtumia

5.1. Jäsenyyden irtisanominen

Jäsenyyden irtisanominen tehdään kirjallisesti esimiehet@allasseapool.fi ja irtisanomisaika on 30 päivää.

6. Palveluiden käyttö

Rannekkeelle ostettua palvelua voi käyttää Allas Sea Poolilla palvelun voimassaoloajan. Jos vaihdat rannekkeella olevan palvelun kalliimpaan palveluun, veloitamme välimaksun ja 10€ suuruisen käsittelymaksun.

7. Maksaminen

Allas Sea Poolin tuotteita voi ostaa Allas Sea Poolin verkkokaupasta ja Allas Sea Poolin lipunmyynnistä, sekä tapauskohtaisesti yhteistyökumppaneiden asiakaspalvelusta ja myyntipisteistä.

Verkkokaupassa maksutapana käy verkkopankkimaksu Paytrail Oyj:n kautta, Visa, Mastercard, American Express ja Diners. Myös Mobile Pay käy verkkokaupassa maksutapana.

Allas Sea Poolin lipunmyynnissä maksutapana käy käteinen (eurot), pankkikortti, Visa, Mastercard, Diners, Amex, lahjakortti, Smartumin liikuntaseteli tai Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteli, Edenred Finland Oy:n Virike-seteli ja Ticket Duo sekä Ticket Mind & Body -kortti sekä ePassi. Eazybreak Liikuntaedulla voit maksaa vain henkilökohtaisia liikuntapalvelujasi. Liikuntaetuja ja lahjakortteja ei voi muuttaa rahaksi, eikä niistä palauteta rahaa.

7.1 Mikäli jäsen laiminlyö jäsenyysmaksun suorittamisen eräpäivään mennessä, on jäsen velvollinen maksamaan viivästyskorkoa korkolain (633/1982, muutoksineen) 4 §:n mukaan. Lisäksi myöhästyneistä jäsenyysmaksuista voidaan periä maksujen perinnästä aiheutuneet kulut.

8. Rannekemaksaminen

Asiakas voi ladata maksukorttinsa omaan asiakastiliinsä. Maksukortti liitetään asiakkaan tiliin, eli maksukortin tiedot ovat tallennettuna kunnes asiakas toivoo poistavansa maksukortin tiedot. Maksaminen Allas Sea Poolissa on vaivatonta rannekemaksamisen johdosta.

1) Asiakas valitsee verkossa maksutavaksi 'Korttimaksu' ja syöttää kortin tiedot. 2) Maksu veloitetaan kortilta. Kortin tiedot tallentuvat asiakastilille maksun yhteydessä. (eli ne tallentuvat aina, jos korttia käyttää maksutapana verkkokaupassa

Henkilökuntakin voi liittää maksukortin asiakastiliin puolestasi. Kortin voi liittää mihin tahansa ranneketyyppiin. Rannekkeeseen voidaan liittää kaikki Suomessa toimivat maksukortit. Lisäkustannuksia maksukortin liittämisestä rannekkeeseen ei synny, ostoksia tehdessä tililtä veloitetaan täysin sama summa kuin kortilla maksaessa.

Kertakäyttörannekkeissa tilitiedot pyyhkiytyvät rannekkeelta automaattisesti sen umpeuduttua. Sarja- ja kausilipuissa korttitiedot säilyvät rannekkeen muistissa. Mikäli haluat tyhjentää korttitiedot rannekkeelta ennen sen umpeutumista, otathan yhteyttä Allas Sea Poolin henkilökuntaan. Henkilökunta ottaa yhteyttä Enkoran asiakastukeen, saat vastauksen kun maksukortti on poistettu asiakastililtä. Teknisissä ongelmissa maksamisen suhteen voitte olla yhteydessä Enkoran Asiakastukeen tuki@enkora.fi tai +358 29 000 1777.

9. Pyhät, poikkeuspäivät sekä huoltotauot

Emme hyvitä kalenteripyhiä, emmekä yksittäisiä poikkeuspäiviä, jolloin Allas Sea Pool on ollut suljettuna. Ilmoitamme aukiolopäivistä ja aikatauluista etukäteen verkkosivuillamme. Altaan tekemiseen liittyvistä huoltotauoista ja muista vastaavista tauoista, joiden kesto on yli viikon, hyvitämme 3 kk:n ja 12 kk:n kausirannekkeisiin tauon keston, jos tuotetta ei pysty käyttämään huoltotauon aikana. Hyvitettävä aika lisätään rannekkeelle lipunmyynnissä ensimmäisellä käyntikerralla tauon jälkeen.

10. Kausirannekkeen tauottaminen

3 kk:n jäsenyyttä ei voi tauottaa. 12 kk:n jäsenyyksiin voi hakea vähintään yhden kuukauden tauotusta kerran rannekkeen voimassaoloaikana. Tauotusta tulee hakea Allas Sea Poolin lipunmyynnistä kirjallisesti vähintään kahta viikkoa ennen halutun tauotuksen alkua. Hakemukset käsitellään kahden viikon sisällä. Jokainen hakemus käsitellään tapauskohtaisesti ja päätökset ovat harkinnanvaraisia.

11. Rannekkeen katoaminen

Jos ranneke häviää, ilmoita siitä Allas Sea Poolin asiakaspalveluun välittömästi. Voimme sulkea hävinneen rannekkeen ja siirtää ladatut palvelut uudelle rannekkeelle. Uusi ranneke maksaa 3€, jonka lisäksi tietojen siirrosta peritään 10€ suuruinen käsittelymaksu. Uuden rannekkeen hinta hyvitetään, kun ranneke palautetaan asiakkuuden loputtua Allas Sea Poolin lipunmyyntiin.

12. Lahjakortti

Lahjakortilla maksettaessa tulee lahjakortti esittää maksun yhteydessä. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.

13. Sairastapaukset, muutot, ostosten muutokset ja rahapalautukset

Hyvitämme palveluita sairastapauksissa, joiden kesto on vähintään 1 kuukausi edellyttäen, että kausikortin omistajalla on lääkärintodistus sairauslomastaan. Lisäksi hyvitämme sarja- ja kausikortteja ja jäsenyyksiä, mikäli syynä on muutto yli 50 km etäisyydelle Allas Sea Poolista. Käsittelemme tapauskohtaisesti kaikki rahanpalautukset ja jo ostettujen palveluiden muutokset tai vaihdot. Rahapalautuksia ei suoriteta, mikäli palvelu on maksettu liikuntaseteleillä tai muulla työnantajan myöntämällä edulla.

14. Tarjoukset

Tarjouksia ei voi yhdistää. Alennusprosentti tai euromääräinen alennus koskee vain normaalihintaisia palveluita, ei alennusryhmähinnoiteltuja- tai jo alennettuja palveluita. Kausikohtaisilla palveluilla, kampanjoilla sekä tarjouksilla saattaa olla asiakassopimusehtojen lisäksi omat myyntiehtonsa tai poikkeava voimassaoloaika.

15. Peruutusehdot

15.1. Kurssien, uimakoulujen ja nettikaupan peruutusehdot Mikäli et tule ostamallesi kurssille tai uimakouluun, on peruutus tehtävä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Kurssit ja uimakoulut tulee peruuttaa viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Kurssien ja uimakoulujen peruutuksista veloitamme 10 euron käsittelymaksun riippumatta siitä, onko osallistumismaksu suoritettu asiakaspalvelun vai nettikaupan kautta. Alle viikon varoitusajalla tulleista kurssien ja uimakoulujen peruutuksista perimme täyden hinnan sairastapauksia lukuun ottamatta. Sairastapauksen johdosta peruuntuneeseen kurssiin, uimakouluun tai nettikaupan oston vaaditaan lääkärin-, terveydenhoitajan- tai sairaanhoitajantodistus.

15.2. Ohjattujen tuntien ja nettikaupan peruutusehdot

Mikäli et tule ostamallesi ohjatulle tunnille, on peruutus tehtävä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Osallistumisen ohjatulle tunnille voi peruuttaa viimeistään 24 tuntia ennen kyseisen tunnin alkua. Mikäli ryhmätunti perutaan alle vuorokauden varoitusajalla, veloitamme asiakkaalta tunnin täyden hinnan sairastapauksia lukuun ottamatta. Sairastapauksen johdosta peruuntuneeseen kurssiin, uimakouluun tai nettikaupan oston vaaditaan lääkärintodistus.

15.3. Liikuntatapahtumalippujen peruutusehdot

Mikäli et pääse osallistumaan ostamallesi tunnille Altaan järjestämään liikuntatapahtumaan, on peruutus tehtävä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Liikuntatapahtuman osallistumisen peruutus on tehtävä viimeistään viikkoa ennen tapahtuman alkua. Alle viikon varoitusajalla tulleista peruutuksista perimme täyden hinnan sairastapauksia lukuun ottamatta. Sairastapauksen johdosta peruuntuneeseen kurssiin, uimakouluun tai nettikaupan oston vaaditaan lääkärintodistus.

Palveluntarjoajalla on oikeus perua asiakkaan varaus, jos palvelu (kurssi, uimakoulu, ohjattu tunti tai tapahtuma) joudutaan vähäisen osallistujamäärän tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi perumaan. Tällöin asiakkaalle palautetaan kauppasumma täysimääräisenä tai vaihdetaan toiseen samanarvoiseen palveluntarjoajalta löytyvään palveluun.

Nettikaupassa myynnissä olevat palvelut noudattavat yleisiä verkkokaupan ehtojamme. Nettikaupastamme ostetuilla käyttämättömillä kerta-, sarja- ja kausi tai jäsenpalveluilla ei ole peruutusoikeutta perustuen kuluttajansuojalain 6 luvun 16 pykälään (kohta 11).

16.Reklamaatiotapaukset

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse: esimiehet@allasseapool.fi Kaikissa reklamaatiotilanteissa ja kiistatilanteissa sovelletaan Suomen lainsäädäntöä.

17.Ikärajat

Kaikenikäiset asiakkaat ovat tervetulleita, mutta uimataito on ehdoton edellytys yksin uimaan tulevalle lapselle. Uimataidottomat lapset saavat tulla uima-allasalueelle vain 16 vuotta täyttäneen uimataitoisen henkilön kanssa. Vanhemmat tai lapsen seurassa olevat aikuiset ovat vastuussa lapsista. Alle 12-vuotiailta ilman huoltajaa saapuvilta vaaditaan vanhemman tai huoltajan allekirjoittama lupa. Luvassa pitää olla vanhempien yhteystiedot, ja kirjallinen lupaus lapsen uimataidosta. Ilman vanhempia uimaan tulevan lapsen uimataito voidaan tarvittaessa testata 25 metrin uimatestillä uimavalvojien toimesta. Isossa altaassa uiminen edellyttää vähintään 25 metrin uimataitoa. Merivesialtaassa uiminen edellyttää 25 metrin uimataitoa ja avanto-olosuhteissa on erityisesti huomioitava veden kylmyys.

18. Tietosuoja

Tämä tietosuoja kertoo kuinka Allas Sea Pool käyttää ja suojelee tietoja, jotka sille luovutat käyttäessäsi www.allasseapool.fi -sivustoa. Allas Sea Pool sitoutuu suojelemaan yksityisyyttäsi. Mikäli pyydämme tietoja, jotka auttavat meitä tunnistamaan sinut käyttäessäsi näitä sivuja, vakuutamme että niitä käytetään tämän tietosuojan mukaisesti. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Käythän tämän sivu läpi aika ajoin varmistaaksesi, että olet tyytyväinen mahdollisiin muutoksiin tietosuojassa.

19. Mitä keräämme

Keräämme seuraavaa tietoa:

• Nimi • Yhteystiedot, mukaan lukien sähköpostiosoite • Väestölliset tiedot, kuten postiosoite ja asetukset • Muu informaatio joka liittyy asiakastutkimukseen ja/tai tarjouksiin • Katso lista keräämistämme evästeistä alla

19.1. Mitä teemme keräämällämme tiedolla

Tarvitsemme tätä tietoa ymmärtääksemme paremmin tarpeitasi ja voidaksemme tarjota sinulle parempaa palvelua, sekä kertoaksemme Allas Sea Poolin tapahtumista ja palveluista.

19.2 Turvallisuus

Sitoudumme pitämään luovuttamasi tiedot turvassa. Välttääksemme luvatonta tietoihin pääsyä, olemme asentaneet hyvän tietohallinnan mukaiset fyysiset, elektroniset sekä hallinnolliset toimenpiteet suojellaksemme verkossa keräämäämme tietoa.

20. Kuinka käytämme evästeitä

Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla seurataan kävijäliikennettä ja parannetaan palvelua. Evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka kysyvät lupaa tallentua käyttäjän tietokoneelle. Kun hyväksyt evästeet, ne auttavat verkko-ohjelmaa palvelemaan sinua yksilöllisesti. Keräämällä ja tallentamalla tietoa asetuksistasi ja sivustollamme vierailemistasi sivuista, verkko-ohjelma voi räätälöidä tarjontaa vastaamaan tarpeistasi.

Käytämme verkkoliikennelokievästeitä pitämään kirjaa siitä, millä sivuilla on vierailtu. Tämä auttaa meitä analysoimaan tietoa verkkoliikenteestä ja parantaa sivustoamme räätälöidäksemme sitä vastaamaan entistä paremmin käyttäjän tarpeita. Käytämme tietoa vain tilastolliseen analyysiin, jonka jälkeen tieto poistetaan järjestelmästä.

Evästeet mahdollistavat meidät tarjoamaan sinulle paremman sivuston, auttaen meitä seuraamaan, mitkä sivut ovat mielestäsi hyödyllisiä ja mitkä eivät. Eväste ei millään muotoa anna meille yhteyttä tietokoneeseesi, tai anna meille tietoa sinusta sen enempää kuin mitä päätät meille luovuttaa. Voit valita joko hyväksyväsi tai kieltäytyväsi evästeistä. Suurin osa selaimista automaattisesti hyväksyvät evästeet, mutta voit tavallisesti muuttaa selaimen asetukset kieltäytyäksesi evästeistä. Tämä voi kuitenkin rajoittaa käyttäjäkokemustasi sivustolla.

21. Kuinka hallinnoida henkilökohtaisia tietojasi

Voit halutessasi rajata henkilökohtaisten tietojesi keruuta seuraavalla tavalla:

  • Emme luovuta henkilökohtaista informaatiota kolmansille osapuolille ilmaan suostumustasi. Saatamme käyttää henkilökohtaisia tietojasi lähettääksemme sinulle informaatiota kolmannesta osapuolesta, jonka uskomme kiinnostava sinua.

  • Sinulla on Suomen henkilötietolain mukainen oikeus pyytää nähtäväksesi korvausta vastaan ne tiedot, mitä henkilörekisteriimme on sinusta tallennettu. Halutessasi tiedot nähtäväksesi, voit lähettää pyynnön tietosuojavaltuutetulle bodil.stahl@allasseapool.fi

  • Jos epäilet, että hallussamme oleva tieto sinusta on väärää tai puutteellista, otathan yhteyttä meihin mahdollisimman pian yllä olevaan osoitteeseen. Pyrimme korjaamaan pikaisesti vääräksi havaitun tiedon.

  • Allekirjoittamalla Käyttöehdot hyväksyt samalla Altaan tiedotteiden vastaanottamisen. Tietojasi ei luovuteta kolmannelle taholle.

Kyllä Ei

*Kun sinua pyydetään täyttämään tietolomake sivustolla, etsi ruutu, jonka ruksaamalla ilmoitat, ettet halua että luovuttamiasi tietoja käytetään markkinointia varten.

  • Jos olet aikaisemmin hyväksynyt tietojesi käytön markkinointia varten, voit koska tahansa muuttaa mielesi ja kieltää sen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen esimiehet@allasseapool.fi

Helsinki Allas Oy pidättää oikeuden muuttaa asiakassopimusehtoja.

Ticket and Price
Payment methods

Allas Sea Pool accepts cash and debit & credit cards (excluding Diners). The following sports vouchers can also be used to purchase tickets at Allas Sea Pool:

Smartum Smartum Liikuntaseteli and Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli. No change will be provided for vouchers. The vouchers are valid until the date printed on them. If your name is not printed on the back, please write your name on the vouchers before use. These vouchers are for personal use only, so you cannot use them to pay for a family member, for instance.

Edenred Ticket Mind&Body, Ticket Duo and Virikeseteli. Edenred vouchers are personal and can only be used for activities and cultural services.

E-passi ePassi vouchers are personal and can only be used for activities.

Single tickets

Adults (ages 13 and above) 14€ Kids (ages 3 to 12) 7€ Ages 0 to 2 enter for free

Pool tickets are available both online and at the Allas Shop. Reservations are not needed for the saunas or pools. At Allas Shop, your ticket will be exchanged for a wristband which allows entry to the saunas and pools. The wristband also enables you to lock a locker. Each wristband is valid for 10 hours or until closing time.

Reduced prices available for: Students, conscripts, pensioners and unemployed 9.50€ Proof of status required upon entry.

Buy the single ticket

Rental prices

Towel: 8,5€ Bathrobe: 10€

Swimsuit / trunks Children (110 cm ->) & adults: 13,5€ (including the deposit of 5€)

Aqua jogging belt: 5€ The rent for the aqua jogging belt will be paid to the Allas shop or at the ticket desk. The product is redeemable from the pool area's lifeguard with the receipt.

Flotation device: 5€ The rent for the flotation device will be paid to the Allas shop or at the ticket desk. The product is redeemable from the pool area's lifeguard with the receipt.

Series and monthly tickets

Series ticket: 10 x for adults 110€ Series ticket: 10 x for kids 52€ Series ticket: 10 x with concession 70€ Monthly ticket: 30 days 55€ Membership: min 3 months 120€ 12 months 420€ (continues automatically as a monthly subscription)

Please note that series and monthly tickets are for personal use only. 10 x tickets are valid for one year from the moment of purchase.

NOTE! The kids’ pool is closed during winter.

Buy series ticket

Buy monthly ticket

Do you have to pay if you're not planning to swim?

You need a ticket to enter the pool deck area, the cafe terrace has a free entry. Parents who assist their kids in the dressing room and surveil them while swimming need a ticket. If a kid can't change clothes without help, he/she can not come to swim by himself/herselt either.

Is a towel included in the price?

No, but you can rent one for 8.5€.

For how long is the ticket valid?

10 hours or until closing time. A used ticket is not valid the next day.

Do we have family tickets?

No.

General questions
Good to know

Our restaurant, terraces, main building and courtyard have free entry. A ticket will grant you access to saunas, pools and sun chairs.

Use of the pools and saunas is always included in the price of any courses or classes at Allas.

The pools and saunas are at your disposal during our operating hours, including events, Allas concerts and live shows. Any exceptions will be announced beforehand.

The tickets are for personal use only. Each ticket allows the use of our pools and saunas for 10 hours after entry or until closing time. The wristband also enables you to lock a locker.

Series tickets are valid for one year from the time of purchase.

Our memberships are valid for either 3 or 12 months from first use. After the campaign period, these memberships will be charged as ongoing.

Concessions: you must present valid proof of status for all concessions.

If you are unemployed: valid proof (issued within 3 months) of unemployment, which can be printed through the E-Services portal on TE Services’ website. If you do not have access to a printer, you can have TE Services print it for you.

During live shows at Allas, you may bring in handbags, small backpacks and totes. Larger bags should be checked in next to the main entrance.

Event info

Gigs Tickets to live shows can be purchased beforehand through lippu.fi:n and before the start of the gig at a separate ticketing booth at Allas (if tickets are still available). Ticket verification and entry to the venue starts 2 hours before showtime.

Other events If entry is by tickets to the pool, you can purchase them from the Allas web shop or ticket office. Pool tickets are valid for 10 hours and allow re-entry. Just empty your locker before leaving the venue.

Terms As the event organiser, Allas Sea Pool has the right to cancel any event and refund tickets if ticket sales are insufficient. Should any unexpected obstacles arise, the event organiser has the right to make changes in the line-up and schedule of speakers, performers or artists.

Recording The event organiser can record videos and photographs during events and use the recordings in their communications, marketing and media of choice.

Backpacks, bags and cloakroom To ensure safety during large events, such as live shows, large backpacks and bags are not allowed inside the venue. A secure, paid cloakroom will be provided.

Cameras Photographing/filming with professional SLR cameras are not allowed without a permit. However, small cameras and phones are allowed.

Food and drinks Allas is a registered restaurant space. Therefore you cannot bring your own food or drinks into the venue. During concerts and events, bags and backpacks will be checked upon entry.

Privacy As an event organiser and provider of wellness services, Allas Sea Pool processes personal data and maintains a customer register consisting of personal data provided by customers and participants through signup and purchase forms in order to maintain customer relations, develop operations and for marketing and promotion purposes. As an event organiser and provider of wellness services, Allas Sea Pool may provide email addresses from participants to event and service partners, who may then use the data for their own direct marketing. As a registrar, you can prohibit the processing and/or transfer of your personal data for marketing purposes by notifying Allas by email: info(@)allasseapool.fi

How to reach Allas

Allas Sea Pool is located by the Market Square, next to the SkyWheel. As we are in the city centre, all the major sights are only a short walk away. The distance to Helsinki Central Station is one kilometre. Our entrance can be found after the gangway from Market Square. Use of our pools and saunas requires purchasing tickets. Our restaurant, café, terraces and courtyard have free entry.

Public transport Tram lines 2,4 and 5 are a great way to reach Allas. You can check current routes and timetables from Reittiopas.

By bike There are two city bike stations at the Market Square.

By car If you’re arriving by car, the closest car parks are Q-Park Kasarmitori (850 m by foot, see route) and Q-Park Erottaja (1.3 km, see route).

By boat Allas does not have a landing stage nor moorings. However, we welcome all visitors arriving by boat! We suggest docking at the Helsinki Marina Guest Harbour in Katajanokka or at Vironallas next to the Old Market Hall.

Accessibility Allas Sea Pool provides unobstructed access to our pools, restaurant and bathrooms. The rooftop terrace is also fully accessible. There are two ramps to our venue: at both ends of the ticketing office (next to the SkyWheel and between our main building and annex). The changing rooms can be accessed with the help of our staff through the sauna building. Unobstructed access to our pools can be found next to the sauna building and restaurant. Unfortunately, we do not have lift access to our pools. Personal assistants can enter free of charge. Guide dogs are also welcome!

Pool & Sauna
Pools

There are three swimming pools on the floating pool deck of Allas Sea Pool: the heated pool, children's pool and sea water pool. The heated pool and children's pool are filled with tap water heated to 27°C (80.5°F). The heated pool is 25 m long and 160 cm deep. The children's pool is 17 m long and 60 cm deep.

The sea water pool is 25 m long and 180 cm deep. The water is pumped from cleaner currents farther away in the sea, and the water is filtered using UV technology. The temperature of the water varies according to the temperature of the sea.

The children's pool is emptied during the winter season. Children are welcome all year round to the heated pool accompanied by an adult.

Allas Sea Pool is run almost completely with renewable energy. The pools are heated with renewable district heating powered by biogas. In addition, the spa is cooled off with renewable district cooling.

CHECK RESERVED LANES IN POOL

Saunas

There are three different saunas at Allas; a women’s sauna, a men’s sauna and a sauna for private events. The sauna for private events is also used as a mixed-gender sauna when there are no reservations. The saunas are heated electrically, and their temperature is c. 80°C (175° Fahrenheit).

READ OUR TIPS ON THE BEST SAUNA EXPERIENCE HERE

CHECK THE BOOKING STATUS OF THE MIXED GENDER SAUNA

Is the water in the sea water pool straight from the sea?

No, it is pumped from a clean stream further out and filtered clean.

How deep are the pools?

Kids pool 60 cm, warm water pool 165 cm, sea pool 180 cm.

Are all the pools outside? And saunas inside?

Yes.

Can kids go in the sauna?

Yes, the is no age restriction.

Swimwear & Swim device
Are swimming shorts allowed?

Yes

Do you need swimwear in the sauna?

No, it is preferred to be naked or wear a towel.

Reservation
Do you have to reserve a spot or buy a ticket on beforehand?

No. Contact email for group booking(more than 15 people): myynti@allasseapool.fi

Subscribe to our newsletter!

Töölö Urban Family unites the people that enjoy culture and urban life. When subscribing to our newsletter you will first receive a welcome letter, that introduces our whole family. You can also tell about your interests and subscribe to the newsletters of other Töölö Urban brands. By clicking the subscribe you consent to allow Töölö Urban to store and process the information provided and to send you the content requested. You may unsubscribe from these communications at anytime. Check our privacy policy for more information.

Subscribe to our newsletter