Partners

Main Partners

NovelleClear ChannelViking LineHelen Oy

In Collaboration

Puhdas ItämeriSolvedOrasBluetLappsetMarinetekNaava

Novelle

Novelle

Hyvän veden äärellä

Entisajan merikylpyläkulttuuriin kuuluivat hyvää tekevät ja puhdistavat vedet, joita nautittiin parantavassa ympäristössä rauhoittuen. Tästä syystä haluamme myös Altaalla johdattaa kävijät hyvien vesien äärelle. Kumppaniksemme valikoitui monipuolinen Novelle, joka taipuu mocktaileista pullovesiin, jotka on helppo napata mukaan.

”Myös Hartwallin kivennäisvedet ovat saaneet alkunsa kylpyläkulttuurista. Meidän suomalaiset Novelle Plus -juomamme ovat tämän päivän hyvää tekeviä terveysvesiä”, kertoo Hartwallin markkinointipäällikkö Heidi Päiväniemi. ”Pehmeää, kuplivaa, puhdasta vettä, jossa on hyvää tekeviä kivennäisaineita sekä vitamiineja. Kivennäisvetemme on monipuolinen ruoan kumppani ja liikkujan juoma”, Päiväniemi jatkaa.

Novelle nähdään Altaalla ravintolan ja kahvilan valikoimissa sekä hyvän veden tapahtumissa ja kohtaamisissa.

Vesinautintoja jo 180 vuotta

Victor Hartwall perusti helmikuussa 1836 Helsinkiin Pohjoismaiden ensimmäisen kivennäisvesitehtaan, jossa pullotettiin hiilihapotettua, kivennäisaineita sisältävää terveysvettä. 180 vuodessa Hartwallista on kasvanut juoma-alan kasvava suunnannäyttäjä, joka valmistaa suomalaisten rakastamia juomia arkeen ja juhlaan.

Hartwallin ja Altaan yhteinen visio pohjaa hyvinvointiin, nautintoon ja elämykselliseen kaupunkikulttuuriin. Allas Sea Pool tuo veden ja siitä kaikilla aisteilla nauttimisen entistä näkyvämmäksi osaa Helsinkiä.

Vesi on edelleen Hartwallin toiminnan ytimessä. Nautinto, hyvinvointi ja elämänjano kiteytyvät tänä päivänä erityisesti suomalaisten suosikkiin, Hartwall Novelleen. Kaikkien Novelle-kivennäisvesien pohjana on Salpausselän ikiaikaisten soraharjujen suodattama puhdas ja raikas vesi. Novelle Plus -juomat ovat tämän päivän hyvää tekeviä terveysvesiä, jotka tuovat nautintoa elämään: aito maku luonnosta sekä hyvää tekevät kivennäisaineet ja vitamiinit.

Novelle on Altaan yksi pääyhteistyökumppaneista.

@hartwallnovelle
@hartwall1836

Facebook
Novelle.fi
Twitter
Instagram


Clear Channel

Clear Channel

Kestävästi kaupunkikulttuurin kärjessä

Allasta on rakennettu kestävästi, mutta kuitenkin tiukasti tässä päivässä ja tulevaa ajatellen. Altaan ratkaisut ovat viimeisintä teknologiaa, kestävästi suunniteltu ja toteutettu sekä vastuullisesti valittu. Samalla on haluttu luoda edellytykset rikkaalle kaupunkikulttuurille – tässä Clear Channel on ollut mukana alusta asti.

Yhteistyö Allas Sea Poolin kanssa tukee Clear Channelin tavoitetta rakentaa kaupunkikulttuuria elävämmäksi ja viihtyisämmäksi. Innovatiiviset mainonnan muodot ovat osa modernin kaupunkikuvan rakentamista. Suomen laajin digitaalinen ulkomainosverkosto värittää kaupunkikuvaa, kertoo elämästä ja sen mahdollisuuksista ja tarjoaa mainostajille mahdollisuuden tavoittaa kohderyhmät kohdennetusti.

Clear Channel on sitoutunut myös ulkomainonnan ekologisen jalanjäljen pienentämiseen. Erityisesti digitaalinen mainostuotanto on ympäristöystävällistä, ja perinteisessäkin ulkomainonnassa jätettä syntyy vähän. Mainosmateriaalit kierrätetään tehokkaasti.

Kaupunkipyörällä Altaalle

Clear Channelin panostus keväällä 2016 lanseerattuihin kaupunkipyöriin on panostus myös Altaan asiakkaiden mahdollisuuteen kurvailla Altaalle viihtymään. Altaan vierestä löytyy kaupunkipyöräparkki ja asiakkaita – niin turisteja kuin kaupunkilaisiakin – kannustetaan liikkumaan niillä. Pyöräilykausi on vuonna 2017 entistä mahtavampi, sillä pyöräasemia on yhteensä 150 ja pyöriä jopa 1500. Viime vuonna pyörien käyttöaste ylitti odotukset, ja keskimäärin yhtä pyörää käytettiin noin kuusi kertaa päivässä. Yhteensä kaupunkipyörillä kruisailtiin 740 000 kilometriä eli noin kaksi kilometriä per matka. (Motiva 2016.)

Clear Channel Suomi on voimakkaasti kehittyvä ulkomainosyritys. Clear Channel tuottaa mainostajille nykyaikaisia mediaratkaisuja kaupungeissa, ostoskeskuksissa ja maanteillä. Clear Channel Suomi on osa kansainvälistä Clear Channel Communications -konsernia, joka on yli 50 000 työntekijän suuryritys. Se on myös maailman suurin kodin ulkopuolisen median yhtiö.

Clear Channel on Allas Sea Poolin pääyhteistyökumppani.

Facebook
Clearchannel.fi
Twitter
Instagram


Viking Line

Viking Line

Veden äärellä ja vesillä

Altaalla ollaan veden äärellä, vietetään rantaelämää ja välitetään Itämerestä. Ikkuna Itämerelle ja Itämeren kokeminen ovat Altaan ja Viking Linen yhteistyön perusta. Viking Line kuljettaa vuosittain miljoonia matkustajia tarjoten heille mahdollisuuden kokea uusia elämyksiä. Yhteistyö Allas Sea Poolin kanssa on luonnollinen valinta.

Rinnakkain Helsingin edustalla sijaitseva Allas Sea Pool sekä Viking Linen satamaterminaali palvelevat molemmat sekä kaupunkilaisia että matkailijoita. Molemmat tuottavat elämyksiä ja viihdettä, kantavat vastuuta, nauttivat Itämerestä sekä rakentavat rikasta kaupunki- ja matkailukulttuuria. Altaalla avautuva Itämerikeskus täydentää erinomaisesti Viking Linen mittavaa ympäristöohjelmaa.

Facebook
Vikingline.fi
Twitter
Instagram


Helen Oy

Helen Oy

Maailman parasta kaupunkienergiaa

Helen on yksi Suomen suurimmista sähköä ja uusia energiaratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Sähköä myydään tällä hetkellä noin 400 000 asiakkaalle ja kaukolämmöllä lämmitetään yli 90 prosenttia Helsingistä. Ympäristöystävällisin jäähdytysratkaisu kaukojäähdytys on jo saatavilla kaikkialle Helsinkiin.

Helen huolehtii Altaan energiasta ja on cleantech-ratkaisujen pääyhteistyökumppani.

Kaupunkikulttuurin tukija

Helen tukee elävää, positiivista ja vastuullista kaupunkikulttuuria, jota Allas Sea Pool edustaa.

Altaalla kohtaavat maailmanluokan cleantech-energiaratkaisut ja yhteisöllinen positiivinen energia, josta Helsinki tunnetaan. Allas tukee erinomaisesti Helenin visiota elävästä kaupungista ja maailman parhaasta kaupunkienergiasta, joka syntyy yhteisöllisistä kohtaamisista.

Uusiutuvan energian kylpylä

Allas Sea Poolin toimintaa pyöritetään lähes kokonaan uusiutuvalla energialla.

Merikylpylän aurinkovoimalan lähes sadan paneelin vuosituotanto kattaa tilaus- ja yhteissaunan kiukaan sähkönkulutuksen kesä-aikoina. Kun aurinko ei paista, saunat lämpiävät sertifioidulla vesisähköllä. Lisäksi kylpylän tilat viilenevät kaukojäähdytyksellä ja altaat lämpiävät biokaasulla tuotetulla uusiutuvalla kaukolämmöllä.

Helenin energiantuotanto on palkittu maailman tehokkaimpana. Sähkön, lämmön ja jäähdytyksen integroidussa tuotannossa Helen hyödyntää energialähteinä mm. meriveden kylmyyttä, jäteveden lämpöä sekä kiinteistöissä auringosta, ihmisistä ja koneista syntyvää ylimääräistä lämpöä.

Helen on Allas Sea Poolin pääyhteistyökumppani.

Youtube
Facebook
Helen.fi/
Twitter
Instagram

Allas Bistro

Mon 11:00-14:30

Tue-Thu 11:00-22:00

Fri 11:00-24:00

Sat 17:00-24:00

Sun closed

restaurant@allasseapool.fi

Pools & Saunas

Mon-Fri 06:30-21:00

Sat 09:00-21:00

Sun 09:00-20:00

Ticket sales end 40 min before closing time and swimming time 20 min before closing time.

Allas Café & Terrace

Mon-Thu 07:00-21:00

Fri 07:00-22:00

Sat 09:00-22:00

Sun 09:00-21:00

restaurant@allasseapool.fi

Opening hours during the festive season:

24.12 10-20 25.12 10-20 26.12 10-20

31.12 6.30-01 1.1 9-20

Contact Us

+358 40 565 6582 info@allasseapool.fi

Katajanokanlaituri 2a 00160 Helsinki

Got feedback? Let us know!Contact us

Subscribe to our newsletter!

Töölö Urban Family unites the people that enjoy culture and urban life. When subscribing to our newsletter you will first receive a welcome letter, that introduces our whole family. You can also tell about your interests and subscribe to the newsletters of other Töölö Urban brands. By clicking the subscribe you consent to allow Töölö Urban to store and process the information provided and to send you the content requested. You may unsubscribe from these communications at anytime. Check our privacy policy for more information.

Subscribe to our newsletter