Allas Sea Pool Helsinki

Lämmitetty ulkoallas, merivesiallas, saunoja, kahvila ja ravintola. Elämyksiä Helsingin sydämessä!
Lasten kesäleiritKoronavirustiedote 12.3.
Pool
Lämminvesiallas: +27°C
Merivesiallas: +0°C
Clocksuljettu

Allas Wine & Dine

ma-su suljettu

Allas Wine & Dine auki tilauksesta. +358 400 470 045 restaurant@allasseapool.fi

Pool
Lämminvesiallas: +27°C
Merivesiallas: +0°C
Clocksuljettu

Allas Wine & Dine

ma-su suljettu

Allas Wine & Dine auki tilauksesta. +358 400 470 045 restaurant@allasseapool.fi

Allas Sea Pool on helsinkiläinen merikylpylä ja hyvinvointikeidas. Meillä voit uida, saunoa, treenata sekä syödä ja juoda hyvin. Allas on rentoutumista, nauttimista sekä hyvinvointia keholle ja mielelle – keskellä Helsinkiä, Kauppatorin kupeessa, vuoden jokaisena päivänä.

Viikon tapahtumat

Katso kaikki tapahtumat
Previous
Next

Allas Café & Allas Wine & Dine

Altaan kahvila on auki viikon jokaisena päivänä ympäri vuoden. Poikkea aamu-uinnin jälkeen aamiaiselle, nauti lounaasta, rentoudu viinilasillisella työpäivän päätteeksi tai tule sunnuntaipullalle ja -kahville. Yläkerran ravintola Allas Wine & Dine upeine merinäköaloineen on koko syksy- ja talvikauden auki tilauksesta: varaa Helsingin upein juhlatila juhliasi varten.

Altaan sisäpiha, kahvila ja terassi ovat kaikille avoimia ilman uintilippua.

Ravintolan yksityisvaraukset: restaurant@allasseapool.fi

Uima-altaat & Saunat

Lämminvesiallas sekä merivesiallas palvelevat uimareita, liikkujia, viihtyjiä ja viipyilijöitä. Lastenaltaassa polskitaan kesäkauden ja lapset uivat isossa altaassa aikuisen kanssa ympäri vuoden. Merivesialtaan vesi pumpataan kauempaa merestä, puhtaammista virtauksista ja suodatetaan sekä käsitellään uv-tekniikalla. Iso allas ja lasten allas on täytetty noin 27 asteeseen lämmitetyllä vesijohtovedellä. Lämminallas on 25 m pitkä ja 160 cm syvä. Lastenallas on 60 cm syvä.

Saunarakennuksen terassia on laajennettu, sieltä löytyy ulkopukukaappeja ja vilvoittelualue. Altaan reunalla olevat suihkut suljetaan talveksai jäätymisvaaran vuoksi. Sivurakennuksen suihkukaapit takaavat turvallisen suihkun uimareille.

Altaat lämpiävät biokaasulla ja puupelleteillä tuotetulla uusiutuvalla kaukolämmöllä. Lisäksi kylpylän tilat viilenevät kaukojäähdytyksellä.

TARKISTA SEKASAUNAN VARAUKSET JA ALTAAN RATAVARAUKSET

Vietä hyvä päivä

Liiku ja Viihdy

Liiku ja Viihdy

Allas Sea Pool on uimista, saunomista, terasseja, treenaamista, rentoutumista, venyttelyä ja viipyilyä – hyviä hetkiä yksin tai yhdessä.

Kalenteri
Syö ja Juo

Syö ja Juo

Allas Café & Terracen upeine merinäköaloineen palvelee nälkäisiä ja janoisia aamusta iltaan.

Tutustu Allas Sea Poolin ravintoloihin
Liity Jäseneksi

Liity Jäseneksi

Altaan jäsenenä nautit palveluistamme muita edullisemmin. Mitä pidempi jäsenyys, sen edullisempi kuukausihinta. Valitse 3-12 kk oman halusi mukaan.

Jäsenyys

Ajankohtaista

Katso kaikki uutiset
Previous
Next

@AllasSeaPool

Previous
Next

Yhteistyössä

HarviaHelen OyClear ChannelNovelle

Paras paikka ottaa aurinkoa tai käydä talvella pulahtamassa!

Mun lempipaikka Helsingissä viettää rentoa kylpyläpäivää tai käydä ensin urheilemassa ja sitten saunassa ja vielä pulahtamassa viileässä meressä! Uiminen lämminvesialtaassa onnistuu multakin ympäri vuoden. Kesäiset keikat toimii myös hyvin! - Laura A.