Allas Sea Pool avataan 1.6. klo 14

Ilolla ja innolla ilmoitamme, että pääsemme viettämään kesää kanssanne! Allas aukeaa kokonaisuudessaan 1.6. Terassiamaailmaa on laajennettu ja ulkopukukoppeja on rakennettu uimareille. Uimaan pääsee halutessaan käymättä lainkaan sisätiloissa.

Allas Sea Pool avataan 1.6. klo 14

Allas Sea Pool aukeaa 1.6 klo 14.00

Altaat ja saunat

Rajaamme asiakasmäärää ja lippujen voimassaoloaikaa asiakkaiden turvallisuuden ja viihtyvyyden parantamiseksi. Saunarakennuksen terassialuetta on laajennettu ja sieltä löytyy ulkopukukaappeja ja vilvoittelualue. Uimaan pääsee halutessa käyttämättä sisätiloja: ulkona voi sekä vaihtaa vaatteet että käydä suihkussa. Rajaamme kertalippujen myyntimäärää. Myymme enintään 30 lippua puolen tunnin aikana. Lipun voimassaoloaika on 2,5 h ostohetkestä. Voimassaoloaikaa rajoittamalla pystymme paremmin kontrolloimaan asiakasmäärää alueella. Lippuja myydään myös ulkotilassa lippuluukusta Altaan sisäänkäynnillä. Jonon syntyessä pyydämme kaikkia asiakkaita muistamaan tilanteen vaatimat turvavälit. Käsidesiä on tarjolla asiakkaille sisäänkäynnillä, pukuhuoneissa ja kahvilassa. Pyydämme kaikkia käyttämään niitä.

Sauna- ja suihkutilojen, kosketuspintojen ja WC-tilojen siivousta on lisätty ja tehostettu, siivouksia suoritetaan päivän aikana säännöllisesti.

Wellness

Myös wellnesstunnit palaavat valikoimaan 1.6. Sään salliessa kaikki tunnit pidetään ulkona. Vaihda mielellään treenivaatteet valmiiksi ennen saapumista paikalle. Kurkkaa viikkokalenteri täältä: https://www.allasseapool.fi/fi/tunnit. Olemme pienentäneet ryhmien kokoa, otamme tunneille toistaiseksi vain 16 henkeä. Hygieniasyistä pyydämme asiakkaita ottamaan oman joogamaton mukaan. Mattoja on tarvittaessa myynnissä myös Allas Shopissa.

Terassit ja ravintolat

Altaan laajennettu terassimaailma aukeaa myös 1.6. Terassialueita on yhteensä kuusi, asiakkaita palvelevat Allas Café & Terrace, Wine & Dine (päärakennuksen 2. krs), Allas Sky Terrace (päärakennuksen 3. krs), Beach Terrace (Altaan sisäpiha) Sauna Terrace (uimareille) sekä Pool Bar allaskannella. Kaikilla terasseilla asiakaspaikkoja on väljennetty huomattavasti ja terassilla oleskelu edellyttää istumapaikan. Myös kahvilan ja ravintolan sisätilojen anniskelupaikkoja rajoitetaan, asiakkaiden turvallisuuden parantamiseksi.

Kesän ohjelmasta tiedotamme pian lisää, mutta haluamme nyt jo vihjata siitä, että Altaalla tuetaan kesän mittaan suomalaisia artisteja pienimuotoisten ja intiimien hyväntekeväisyyskeikkojen muodossa. Artisteista ja keikkojen ajankohdasta tiedotamme lisää kesäkuun alussa.

Emme halua sanoa, että kesästä nautitaan Altaalla normaaliin tapaan, moni asia on maailmassa lyhyessä ajassa muuttunut. Meille asiakkaiden turvallisuus on keskiössä ja palvelukokonaisuus on kattavampi kuin koskaan. Odotamme siis innolla pitkää ja aurinkoista kesää Helsingin paraatipaikalla -teidän seurassa tietenkin!