Altaan käyttöehdot

Tietoa Altaalla maksamisesta, tuntien peruutuksista, jäsenehdoista jne.

Altaan käyttöehdot

KÄYTTÖEHDOT / Allas Sea Pool

1.Yleiset myyntiehdot

Näiden asiakassopimusehtojen sisältämät kohdat ovat myyntiehdot asiakkaan ja Allas Helsinki Oy:n välisessä kaupassa. Hyväksymällä nämä käyttöehdot hyväksyt Allas Helsinki Oy:n verkkokaupan (Enkora Oy) ja Allas Helsinki Oy:n (palveluntarjoaja) yleiset käyttöehdot.

Suorittaessaan maksun palveluista asiakas hyväksyy nämä ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä. Allas Helsinki Oy pidättää oikeuden muuttaa ehtoja. Tarkistathan ehdot aina tehdessäsi ostoksia.

2. Uintiin oikeuttavat kerta-, sarja- ja jäsenrannekkeet ovat henkilökohtaisia

Kerta-, sarja- ja kuukausilippu sekä Altaan jäsenyys on henkilökohtainen eikä uintiin oikeuttavaa ranneketta saa luovuttaa toiselle henkilölle. Henkilökunnalla on oikeus tarkastaa asiakkaan henkilöllisyys. Väärinkäytösten ilmetessä henkilökunnalla on oikeus poistaa asiakas Allas Sea Poolin alueelta ja mitätöidä mahdollisesti jäljellä olevat palvelut tai jäsenyys. Väärinkäyttö voi johtaa myös määräaikaiseen porttikieltoon. Väärinkäyttötilanteissa jäsenmaksua ei palauteta.
Uintiin oikeuttavat palvelut ladataan rannekkeelle Altaan lipunmyynnissä tai verkkokauppaoston yhteydessä, mikäli asiakas omistaa henkilökohtaisen rannekkeen entuudestaan. Rannekkeella pääsee kulkemaan kulunvalvonnan kautta suoraan pukuhuoneille ilman erillistä asiointia lipunmyynnissä.

3.Ohjattuun liikuntatuntiin oikeuttavat tuotteet

Yksittäisille viikkotunneille, liikuntatapahtumiin ja 10 sekä 20 kerran sarjakorteille oikeuttavat tuotteet ladataan rannekkeelle Altaan lipunmyynnissä tai verkkokauppaoston yhteydessä, mikäli asiakas omistaa henkilökohtaisen rannekkeen entuudestaan. Rannekkeelle ladattu tuote on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa toiselle henkilölle. Ohjattuun liikuntatuntiin tai -tapahtumaan oikeuttavan tuotteen voi ostaa myös lahjaksi, jolloin tuotetta ei ladata henkilökohtaiselle rannekkeelle.
Viiden kerran GOFLO- ja jooga -sarjakorttien yhteydessä käytetään pahvista sarjakorttia, joka on ostettavissa Altaan lipunmyynnistä. Viiden kerran kortti ei ole henkilökohtainen ja asiakas voi halutessaan tarjota omalla kortillaan ohjatun tunnin yhdelle tai useammalle ystävälleen. Täten toimiessaan asiakas menettää sarjakortistaan vastaavan määrän käyntikertoja.
Ohjattuun tuntiin oikeuttavat tuotteet sisältävät pääsyn uimaan ja saunaan. Jäsenyyteen ja omistajuuteen liittyy näihin tuotteisiin erikoishinnoittelua.

4. Uintilippujen ja ohjattujen tuntien voimassaoloaika

Kertauintilippuna toimiva ranneke on voimassa 12kk ostohetkestä ja 10 tuntia leimausajankohdasta.

10-kerran sarjaliput ovat voimassa 12kk ostopäivästä.

Ohjattujen tuntien 5, 10, 20 kerran sarjakorttien voimassaoloaika on 6 kk, ja se käynnistyy ensimmäisen leimauksen yhteydessä – ei siis välittömästä ostohetkestä.

5. ALLAS JÄSENYYS

Jäsenyydet (vaihtoehtoina 3 kk ja 12 kk) ovat voimassa ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Kampanja- ja tarjoustuotteilla saattaa olla poikkeava voimassaoloaika.

Ensimmäisen jäsenyysjakson päätyttyä jäsenyys jatkuu automaattisesti kuukausiveloituksella toistaiseksi voimassa olevana, voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Altaan jäsenedut:

  • Rajaton pääsy Altaan aukioloaikojen puitteissa altaille ja löylyihin jäsenkauden ajan
  • 20 % alennus ohjatuista ja 10 % alennus liikunta-ja uintikursseista
  • 10 % alennus konserttilipuista
  • Tietoa Altaan kuulumisista etukäteen uutiskirjeen ja tapahtumien muodossa

5.1. Jäsenyyden irtisanominen

Mikäli et halua jatkaa jäsenyyttä, tulee se irtisanoa viimeistään 30 päivää ennen jäsenjakson päättymistä. Jäsenyyden irtisanominen tehdään kirjallisesti osoitteeseen esimiehet@allasseapool.fi.

5.2 Jäsenmaksun laiminlyönti

Mikäli jäsen laiminlyö jäsenyys maksun suorittamisen eräpäivään mennessä, on jäsen velvollinen maksamaan viivästyskorkoa korkolain (633/1982, muutoksineen) 4 §:n mukaan. Lisäksi myöhästyneistä jäsenyys maksuista voidaan periä maksujen perinnästä aiheutuneet kulut.

6. Palveluiden käyttö

Rannekkeelle ostettua palvelua voi käyttää Allas Sea Poolilla palvelun voimassaoloajan. Jos vaihdat rannekkeella olevan palvelun kalliimpaan palveluun, veloitamme välimaksun ja 10 €:n suuruisen käsittelymaksun.

7. Maksaminen

Allas Sea Poolin tuotteita voi ostaa Allas Sea Poolin verkkokaupasta ja Allas Sea Poolin lipunmyynnistä sekä tapauskohtaisesti yhteistyökumppaneiden asiakaspalvelusta ja myyntipisteistä.

Verkkokaupassa maksutapana käy verkkopankkimaksu Paytrail Oyj, Visa, Mastercard, American Express ja Diners. Myös Mobile Pay käy verkkokaupassa maksutapana.
Allas Sea Poolin lipunmyynnissä maksutapana käy käteinen (eurot), pankkikortti, Visa, Mastercard, Diners, Amex, lahjakortti, Smartumin liikuntaseteli tai Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteli, Edenred Finland Oy:n Virike-seteli ja Ticket Duo sekä Ticket Mind & Body -kortti sekä ePassi. Eazybreak Liikuntaedulla voit maksaa vain henkilökohtaisia liikuntapalvelujasi. Liikuntaetuja ja lahjakortteja ei voi muuttaa rahaksi eikä niistä saa rahaa takaisin.

8. Rannekemaksaminen

Asiakas voi ladata henkilökohtaisen maksukortin omaan asiakastiliinsä. Rannekemaksaminen tekee Altaalla asioimisesta vaivatonta.
Ohjeet maksukortin liittämiseksi asiakastiliin:

1) Asiakas valitsee verkossa maksutavaksi 'Korttimaksu' ja syöttää kortin tiedot. 
2) Maksu veloitetaan kortilta. Kortin tiedot tallentuvat asiakastilille maksun yhteydessä. (eli ne tallentuvat aina, jos korttia käyttää maksutapana verkkokaupassa).

Altaan henkilökunta voi liittää maksukortin asiakastiliin asiakkaan puolesta. Kortin voi liittää mihin tahansa ranneketyyppiin ja rannekemaksaminen toimii kaikilla Suomessa toimivilla maksukorteilla. Maksukortin liittämisestä rannekkeeseen ei synny lisäkustannuksia.

Maksukortin tiedot ovat tallennettuna henkilökohtaiseen rannekkeeseen ja sarja- sekä kausilippuihin kunnes asiakas esittää toiveen maksukortin tietojen poistamisesta. Mikäli haluat tyhjentää korttitiedot rannekkeelta ennen sen umpeutumista, otathan yhteyttä Allas Sea Poolin henkilökuntaan. Henkilökunta ottaa yhteyttä Enkoran asiakastukeen ja ottaa yhteyttä, kun maksukortti on poistettu asiakastililtä.

Teknisissä ongelmissa maksamisen suhteen voitte olla yhteydessä Enkoran Asiakastukeen tuki@enkora.fi tai +358 29 000 1777.

9. Pyhät, poikkeuspäivät sekä huoltotauot

Emme hyvitä kalenteripyhiä emmekä yksittäisiä poikkeuspäiviä, jolloin Allas Sea Pool on ollut suljettuna. Ilmoitamme aukiolopäivistä ja aikatauluista etukäteen verkkosivuillamme. Altaan tekemiseen liittyvistä huoltotauoista ja muista vastaavista tauoista, joiden kesto on yli viikon, hyvitämme 3 kk:n ja 12 kk:n kausirannekkeisiin tauon keston, jos tuotetta ei pysty käyttämään huoltotauon aikana. Hyvitettävä aika lisätään rannekkeelle lipunmyynnissä ensimmäisellä käyntikerralla tauon jälkeen.

10. Kausirannekkeen tauottaminen

3 kk:n jäsenyyttä ei voi tauottaa. 12 kk:n jäsenyyksiin voi hakea vähintään yhden kuukauden tauotusta yhden kerran rannekkeen voimassaoloaikana. Tauotusta tulee hakea Allas Sea Poolin lipunmyynnistä kirjallisesti vähintään kahta viikkoa ennen halutun tauotuksen alkua. Hakemukset käsitellään kahden viikon sisällä. Jokainen hakemus käsitellään tapauskohtaisesti ja päätökset ovat harkinnanvaraisia.

11. Rannekkeen katoaminen

Jos ranneke häviää, ilmoita siitä Allas Sea Poolin asiakaspalveluun välittömästi. Voimme sulkea hävinneen rannekkeen ja siirtää ladatut palvelut uudelle rannekkeelle. Uudesta rannekkeesta perimme 3 €, minkä lisäksi tietojen siirrosta peritään 10 €:n käsittelymaksu. Uuden rannekkeen hinta hyvitetään rannekkeen palautuessa asiakkuuden loputtua Allas Sea Poolin lipunmyyntiin.

12. Lahjakortti

Lahjakortilla maksettaessa lahjakortti tulee esittää maksun yhteydessä. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä.

13. Sairastapaukset, muutot, ostosten muutokset ja rahapalautukset

Hyvitämme palveluita sairastapauksissa, joiden kesto on vähintään 1 kuukausi edellyttäen, että kausikortin omistajalla on lääkärintodistus sairauslomastaan. Lisäksi hyvitämme sarja- ja kausikortteja sekä jäsenyyksiä, mikäli syynä on muutto yli 50 km:n etäisyydelle Allas Sea Poolista. Käsittelemme tapauskohtaisesti kaikki rahanpalautukset ja jo ostettujen palveluiden muutokset tai vaihdot. Rahapalautuksia ei suoriteta, mikäli palvelu on maksettu liikuntaseteleillä tai muulla työnantajan myöntämällä edulla.

14. Tarjoukset

Tarjouksia ei voi yhdistää. Alennusprosentti tai euromääräinen alennus koskee vain normaalihintaisia palveluita, ei alennusryhmähinnoiteltuja tai jo alennettuja palveluita. Kausikohtaisilla palveluilla, kampanjoilla sekä tarjouksilla saattaa olla asiakassopimusehtojen lisäksi omat myyntiehtonsa tai poikkeava voimassaoloaika.

15. PERUUTUSEHDOT

15.1. Kurssien, uimakoulujen ja nettikaupan peruutusehdot

Kurssien ja uimakoulujen peruutus on tehtävä joko puhelimitse tai sähköpostitse viimeistään yhtä viikkoa ennen kurssin alkua. Kurssien ja uimakoulujen peruutuksista veloitamme 10 €:n käsittelymaksun riippumatta siitä, onko osallistumismaksu suoritettu lipunmyynnin vai nettikaupan kautta. Alle viikon varoitusajalla tulleista kurssien ja uimakoulujen peruutuksista perimme täyden hinnan sairastapauksia lukuun ottamatta. Sairastapauksen johdosta peruuntuneeseen kurssiin, uimakouluun tai nettikaupan ostoon vaaditaan lääkärin-, terveydenhoitajan- tai sairaanhoitajantodistus.

15.2. Ohjattujen tuntien ja nettikaupan peruutusehdot

Ohjattujen tuntien peruutus on tehtävä joko puhelimitse tai sähköpostitse viimeistään 24 tuntia ennen kyseisen tunnin alkua. Mikäli ohjattu tunti perutaan alle vuorokauden varoitusajalla, veloitamme asiakkaalta tunnin täyden hinnan sairastapauksia lukuun ottamatta. Sairastapauksen johdosta peruuntuneeseen ohjattuun tuntiin tai nettikaupan ostoon vaaditaan lääkärintodistus.

15.3. Liikuntatapahtumalippujen peruutusehdot

Altaan järjestämien liikuntatapahtumien peruutukset on tehtävä joko puhelimitse tai sähköpostitse viimeistään yhtä viikkoa ennen tapahtuman alkua. Alle viikon varoitusajalla tulleista peruutuksista perimme täyden hinnan sairastapauksia lukuun ottamatta. Sairastapauksen johdosta peruuntuneeseen liikuntapahtumalippuun vaaditaan lääkärintodistus.

Palveluntarjoajalla on oikeus perua asiakkaan varaus, jos palvelu (kurssi, uimakoulu, ohjattu tunti tai tapahtuma) joudutaan vähäisen osallistujamäärän tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi perumaan. Tällöin asiakkaalle palautetaan kauppasumma täysimääräisenä tai vaihdetaan samanarvoiseen palveluntarjoajalta löytyvään toiseen palveluun.

Nettikaupassa myynnissä olevat palvelut noudattavat yleisiä verkkokaupan (Enkora Oy) ehtoja. Nettikaupastamme ostetuilla käyttämättömillä kerta-, sarja- ja kausi tai jäsenpalveluilla ei ole peruutusoikeutta perustuen kuluttajansuojalain 6 luvun 16 pykälään (kohta 11).

16.Reklamaatiotapaukset

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse:
esimiehet@allasseapool.fi. Kaikissa reklamaatiotilanteissa ja kiistatilanteissa sovelletaan Suomen lainsäädäntöä.

17.Ikärajat

Altaalla ovat tervetulleita kaikenikäiset asiakkaat, mutta uimataito on ehdoton edellytys yksin uimaan tulevalle lapselle. Uimataidottomat lapset saavat tulla allasalueelle vain 16 vuotta täyttäneen uimataitoisen henkilön kanssa. Vanhemmat tai lapsen seurassa olevat aikuiset ovat vastuussa lapsista.
Alle 12-vuotiailta ilman huoltajaa saapuvilta lapsilta vaaditaan vanhemman tai huoltajan allekirjoittama kirjallinen lupa, jossa esitetään selkeästi vanhempien yhteystiedot ja lupaus lapsen uimataidosta. Ilman vanhempia uimaan tulevan lapsen uimataito voidaan tarvittaessa testata 25 metrin uimatestillä uimavalvojien toimesta.

Isossa altaassa uiminen edellyttää vähintään 25 metrin uimataitoa. Merivesialtaassa uiminen edellyttää 25 metrin uimataitoa. Avanto-olosuhteissa on erityisesti huomioitava veden kylmyys joka voi olla haitallista esimerkiksi sydän- ja verisuonitauteja sairastaville. Jos epäilet terveyttäsi, neuvottele lääkärin kanssa.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje