Haussa kokki Altaalle

Haussa kokki Altaalle

ALLAS SEA POOLILLE KOKIKSI

Allas Sea Poolilla on monipuoliset ravintolapalvelut niin ala carte-ravintolasta kahvilaan ja erilaisiin yritystapahtumiin. Nyt etsimme kokoaikaista kokkia täydentämään tiimiämme. Allas on yhtä lailla kaupunkilaisten ja turistien suosiossa ympäri vuoden, joten töitä riittää kansainvälisessä ympäristössä Helsingin paraatipaikalla.

Sinulle on kertynyt jo kokemusta muutaman vuoden ajalta erilaisten konseptien parissa ja myös ala carte-ravintolasta. Arvostamme kuitenkin eniten asennetta ja halua työskennellä laajassa kokonaisuudessa ja intoa kehittymiseen ja laadukkaaseen tekemiseen.

Allas Caféessa tarjoilemme ennen kaikkea kahvilatuotteita, mutta myös lounasta ja iltaisin mm. salaatteja. Allas Wine& Dinen ruokatuote nojaa raaka-aineiden sesonkeihin, ei niinkään trendeihin tai kategorioihin. Lisäksi meillä järjestetään kokouksia ja muita erikokoisia yritystapahtumia, joissa ruoka on aina suuressa osassa.

Edellytämme sinulta:

-Kykyä työskennellä itsenäisesti
-Aitoa kiinnostusta ruokaa ja raaka-aineita kohtaan
-Halua kehittyä ja kehittää tuotettamme paremmaksi joka päivä
-Positiivista fiilistä tekemisessä, halua ja paloa tehdä asiakkaat onnelliseksi
-Joukkuepelaajan henkeä ja mielenkiintoa alaa kohtaan

Tarjoamme Sinulle: 

-kiinnostavan työympäristön Helsingin paraatipaikalla
-laajan tiimin ja kannustavat työkaverit
-hyvät henkilöstöedut
-tulevaisuuden työpaikan ja mahdollisuuden edetä uralla
-kilpailukykyisen palkan

Kiinnostuitko?

Lähetä meille hakemus, CV ja palkkatoiveesi tom.laaksonen@allasseapool.fi 1.10. mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat Tompalta 050- 3524 233 ja Altaasta www.allasseapool.fi

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje