Haussa: VUOROPÄÄLLIKKÖ RAVINTOLAAN

Altaan toisen kerroksen upea ravintola, Allas Wine & Dine, etsii vuoropäällikköä kesäkaudeksi 2019. Allas on yhtä lailla kaupunkilaisten ja turistien suosiossa ympäri vuoden, joten töitä riittää kansainvälisessä ympäristössä Helsingin paraatipaikalla.

Haussa: VUOROPÄÄLLIKKÖ RAVINTOLAAN

ALLAS SEA POOL
HAKEE KESÄKAUDEKSI 2019 RAVINTOLAN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ

Altaan toisen kerroksen upea ravintola, Allas Wine & Dine, etsii vuoropäällikköä kesäkaudeksi 2019. Allas on yhtä lailla kaupunkilaisten ja turistien suosiossa ympäri vuoden, joten töitä riittää kansainvälisessä ympäristössä Helsingin paraatipaikalla.
Altaan ravintola koki vuodenvaihteessa muodonmuutoksen, kun ravintola avasi ovensa uudella nimellä ja uudella kalustuksella. Ravintola on avoinna maanantaista lauantaihin koko päivän. Asiakaspaikkoja ravintolassa on 80, kesäisin lisäksi käytössä noin 60 paikkainen ruokaterassi. Ravintolaan voi tulla viinilasilliselle tai illalliselle pitkän kaavan mukaan.

Etsimme vuoropäällikköä, jolta löytyy kokemusta a la carte ravintolassa työskentelystä. Viinituntemus katsotaan eduksi, mutta tarjoamme tähän myös koulutusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti ja on määräaikainen ja kokoaikainen (112,5 h / 3 vko).

Edellytämme Sinulta:

  • Positiivista fiilistä tekemisessä, halua ja paloa tehdä asiakkaat onnelliseksi
  • Joukkuepelaajan henkeä ja mielenkiintoa seurata alan muuttuvia trendejä
  • 1-3 vuoden esimieskokemusta a la carte-ravintolassa työskentelystä.
  • Englannin kielen taitoa
  • Eduksi katsomme Restolution - kassajärjestelmän ja Mara Planin osaamisen.

Tarjoamme Sinulle:

  • Kiinnostavan työympäristön Helsingin paraatipaikalla
  • Laajan tiimin ja kannustavat työkaverit - Hyvät henkilöstöedut
  • Kaupunkikulttuuria edistävän työympäristön
  • Mahdollisuutta jatkaa töitä kesän jälkeen

Kiinnostuitko?
Lähetä meille CV:si ja työhakemuksesi sekä palkkatoiveesi: tommi.kareisto@allasseapool.fi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Tommi Kareisto tommi.kareisto@allasseapool.fi ja lisätietoja Altaasta ja ravintolastamme www.allasseapool.fi

Töölö Urban Oy on konserni, joka kehittää ja operoi kaupunkielämän hankkeita. Konserniin kuuluvat Töölössä sijaitseva Kulttuuritehdas Korjaamo, Rautatientorin Jääpuisto, Korjaamo Kino, Bio Rex Lasipalatsissa, uuteen työhön ja hyvinvointiin keskittyvä kaupunkikeskus Sofia Future Farm sekä Kauppatorin vieressä oleva Allas Sea Pool.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje