KESÄTÖIHIN KAUPUNGIN UPEIMMAN AURINGONLASKUN ÄÄRELLE

Toisen kerroksen upea ravintolamme Allas Wine & Dine etsii vielä muutamaa a la carte –tarjoilijaa huipputiimiin sekä vakituiseen työsuhteeseen, että määräaikaiseen kesäkauden työsuhteeseen. Allas on yhtä lailla kaupunkilaisten ja turistien suosiossa ympäri vuoden, joten töitä riittää kansainvälisessä ympäristössä Helsingin paraatipaikalla.

KESÄTÖIHIN KAUPUNGIN UPEIMMAN AURINGONLASKUN ÄÄRELLE

Toisen kerroksen ravintolamme koki vuodenvaihteessa muodonmuutoksen, kun ravintola avasi ovensa uudella nimellä, tunnelmalla ja konseptilla. Allas Wine & Dine tarjoaa lounasta ja illallista Helsingin parhailla maisemilla. Asiakaspaikkoja ravintolassa on noin 80, kesäisin lisäksi käytössä noin 60-paikkainen ruokaterassi. Ravintola tarjoaa mahdollisuuden tulla nauttimaan illallista pitkän kaavan mukaan tai muutamalle viinilasilliselle lasitetun terassimme sohville.

Etsimme tarjoilijoita, joilta löytyy jo kokemusta a la carte –ravintolassa työskentelystä. Viinituntemus katsotaan eduksi, mutta tarjoamme tähän myös koulutusta. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja sopimukset ovat sekä vakituisia tai määräaikaisia että koko- tai osa-aikaisia.

Edellytämme:

  • Positiivista fiilistä tekemisessä, halua ja paloa tehdä asiakkaat onnelliseksi
  • Joukkuepelaajan henkeä ja mielenkiintoa seurata alan muuttuvia trendejä
  • Kokemusta a la carte –tarjoilusta ja kiinnostusta oman osaamisen kehittämiseen
  • Englannin kielen taitoa

Tarjoamme:

  • Kiinnostavan työympäristön Helsingin paraatipaikalla
  • Laajan tiimin ja kannustavat työkaverit
  • Hyvät henkilöstöedut
  • Kaupunkikulttuuria edistävän työympäristön
  • Määräaikaisessa sopimuksessa myös mahdollisuutta jatkaa töitä kesän jälkeen

Kiinnostuitko?
Lähetä meille työhakemuksesi ja palkkatoiveesi pikaisesti ravintolapäälliköllemme Tommille: tommi.kareisto@allasseapool.fi.
Lisätietoja tyyöppaikoista ja ravintolasta voit kysellä suoraan Tommilta ja yleistä tietoa Allas Sea Poolista löydät kotisivuiltamme www.allasseapool.fi

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje