RAVINTOLATIIMIIN VUOROPÄÄLLIKÖKSI?

RAVINTOLATIIMIIN VUOROPÄÄLLIKÖKSI?

Allas Sea Poolin Café ja ravintola Allas Wine & Dine ja näiden monipuoliset toiminnot etsivät nyt kokenutta ja innostunutta vuoropäällikköä.

Ravintolatoiminta on Altaalla todella monipuolista ja palvelemme vieraitamme iloisella tiimillä läpi vuoden ja vilkas syksy ja talvi tarvitsee vahvistusta ravintolatiimiin. Ravintolatoiminta koostuu kahvila ja ala carte – toiminnan lisäksi mm. yksityistilaisuuksista, kokouksista ja erilaisista tapahtumista.

Vuoropäällikkönä vastaat operatiivisesta työstä yhdessä tiimisi kanssa. Olet innokas isojenkin kokonaisuuksien hallitsija ja sinulla löytyy paloa yhdessä kehittämiseen ja saat asioita aikaiseksi. Työssäsi iso osa on erilaisten tilaisuuksien koordinointia ja esimiestyöskentelyä, kokousasiakkaistamme huolehtimista ja arvostammekin, jos Sinulta löytyy kokemusta monipuolisesta työkentästä ravintolamaailmassa. Kesäsesonkina puolestaan laaja terassitoimintamme on osa kahvilan kokonaisuutta.

Meidän tiimissä pääset tekemään, vaikuttamaan ja kehittymään. Toivomme Sinulta kokemusta esimiestyöstä muutamalta vuodelta ja halua tehdä vieraamme iloisiksi. Tarvitset työssäsi englannin ja suomen kielen taitoa sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Katsomme eduksesi osaamisen niin Restolution – kassajärjestelmästä ja MaraPlanista.

Allas Sea Poolilla Sinua odottavat kivat työkaverit, monipuolinen työkenttä mielenkiintoisessa ympäristössä Helsingin paraatipaikalla, kaupunkikulttuuria edistävä työympäristö ja hyvät henkilöstöedut.

Odotamme mielenkiinnolla yhteydenottoasi; lähetä meille CV:si ja työhakemuksesi palkkatoiveineen 1.10.2019 mennessä tommi.kareisto@allasseapool.fi

Lisätietoja saat toiminnastamme: www.allasseapool.fi ja tehtävään liittyen Tommilta.

Töölö Urban Oy on konserni, joka kehittää ja operoi kaupunkielämän hankkeita. Konserniin kuuluvat Töölössä sijaitseva Kulttuuritehdas Korjaamo, Rautatientorin Jääpuisto, Korjaamo Kino, Bio Rex Lasipalatsissa, uuteen työhön ja hyvinvointiin keskittyvä kaupunkikeskus Sofia Future Farm sekä Kauppatorin vieressä oleva Allas Sea Pool.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje