Talviuinti Altaalla

Vinkit talvikauden kävijöille.

Talviuinti Altaalla

Allas on avoinna läpi talven. Saunojen lisäksi avoinna ovat iso lämminvesiallas +27°c (syvyys 165 cm) ja merivesiallas (syvyys 180 cm). Lasten allas ei ole avoinna talvikaudella. Merivesiallas täytetään Itämeren puhdistetulla merivedellä. Merivesiallas vastaa siis avantouintikokemusta.

Talviuinti Allas Sea Poolissa tarkoittaa uimista höyryävässä lämminvesialtaassa tai kylmävesiuintikokemusta merivesialtaassa. Talviuintivarusteiksi suosittelemme pipoa, jolla voi suojata hiukset ja pään. Uimareille suosittelemme vuorellista uimalakkia (talviuintikäyttöön
tarkoitettuja). Vesijuoksijoille sopii esimerkiksi fleecepipo tai villamyssy.
Talvikaudella mukaan kannattaa pakata iso pyyhe tai kylpytakki. Pyyhkeen tai
kylpytakin voi jättää uimisen ajaksi altailla sijaitsevaan katokseen. Myös
kengät ovat sallittuja ja suositeltuja.

Talviuimarin varusteet:
Pipo tai päähine (uimahattu, vuorellinen uimahattu tai oma pipo)
Pyyhe (oma tai vuokrattavissa Altaalta)
Halutessaan kylpytakki (oma tai vuokrattavissa Altaalta)
Kengät, joilla siirtyä saunoilta Altaalle (avantouintikengät, sukat tai
kumipohjaiset kengät)

Tervetuloa talviuinnille!

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje