Virittäydy juhannustunnelmaan Altaalla

Juhannuksen ajan Altaalla voi nauttia niin erikoisherkuista, wellness-tunneista kuin DJ-musiikistakin! Lisäksi juhannuspäivänä Allas Sea Pool on avoinna klo 1.00 saakka.

Virittäydy juhannustunnelmaan Altaalla

Perinteiseen juhannustunnelmaan voi Altaalla virittäytyä koivujen katveessa, merimaisemista nauttien! Juhlahumusta nautitaan vielä yön pikkutunneillakin merikylpylän ollessa lauantaina auki klo 1.00 asti. Saunat lämpenevät koko päivän ja illan, merivesialtaassa voi vilvoitella ja lämminvesialtaassa rentoutua +27 asteisessa vedessä.

Musiikista vastaavat Radio Helsingin DJ:t, jotka viihdyttävät juhlakansaa perjantaina klo 14-22 ja lauantaina klo 14-24. Ja koska rentoutuminen on olennainen osa juhannusta, on vierailijoiden mahdollista osallistua myös erillisissä tiloissa sijaitseviin, ohjattuihin wellness-tunteihin (tutustu tunteihin ja varaa paikkasi).

Nälän yllättäessä keskikesän mauista voi nautiskella perinteisen lohikeiton tai suussa sulavien grilliherkkujen muodossa. Kyytipojaksi voi valita teemaan sopivan raikkaan Suomi Spritzer -kannun kotimaisella tuunauksella.

Tervetuloa juhlistamaan juhannusta Altaalle!

Altaat ja saunat auki juhannuksena:

Pe 21.6.: 6.30–23
La 22.6.: 9–01
Su 23.6. 9–21

Juhannusviikonlopun wellness-tunnit:

Pe 21.6. klo 7.30 Porrastreenit
Pe 21.6. klo 16.30 Viiniä & venyttelyä
La 22.6. klo 15.30 Viiniä & venyttelyä
La 22.6. klo 18 Rumpurentoutus
Su 23.6. klo 17 Porrastreenit

Varaa paikkasi tunneille tästä!

Allas Wine & Dine suljettu 21–23.6.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje