Q & A

Q & A, kysymyksiä ja vastauksia, vastaa yleisimpiin Allas Sea Poolin vieraiden esittämiin kysymyksiin ja sisältää hyödyllisiä vinkkejä ensikertailaisille.

Yleisiä kysymyksiä
Hyvä tietää

Ravintola- ja terassialueille, päärakennukseen ja sisäpihalle on ilmainen sisäänpääsy. Uintilipuilla pääsee saunomaan, uimaan sekä allastason auringonottotuoleille.

Uimaan ja saunomaan pääsee aukioloaikojen puitteissa, myös tapahtumien sekä Allas-konserttien ja musiikkikeikkojen aikana. Poikkeustilanteista ilmoitamme aina erikseen.

Uintiliput ovat henkilökohtaisia. Lippuun sisältyy altaiden ja saunojen käyttö 10 h rannekkeen käyttöönotosta tai sulkemisaikaan asti, jos aikaa on alle sen.

Sarjaliput ovat voimassa vuoden. Sarjalipun voimassaolo käynnistyy ostohetkellä.

Jäsenyydet (vaihtoehtoina 3, 6 tai 12 kk) ovat voimassa ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Ne jatkuvat kk veloituksena toistaiseksi voimassa olevina. Kuukausiveloitus vaihtelee sen mukaan, miten pitkäksi aikaa asiakas sitoutuu jäsenyyteensä.

Alennusryhmät: alennuksen saadakseen asiakkaan tulee tulostaa / näyttää ajantasainen alennukseen oikeuttava todistus. Työttömät: ajantasaisen todistuksen (korkeintaan 3 kk ikäinen) työnhaun voimassa olosta voi tulostaa TE-toimiston Oma asiointi -verkkopalvelussa. Jos sinulla ei ole tulostinta, voit tulostaa todistuksen TE-toimistossa.

Altaan keikoilla pienet laukut, reput ja kangaskassit saa tuoda konserttialueelle. Isommat laukut pyydämme jättämään narikkaan, jonka löydät pääsisäänkäynnin edestä.

Altaan ohjatut tunnit on peruttava joko puhelimitse tai sähköpostitse. Osallistumisen ohjatulle tunnille voi peruuttaa viimeistään 24 tuntia ennen kyseisen tunnin alkua. Lisätietoja tuntien peruutuksista Altaan verkkokaupasta.

Löytötavarat toimitetaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin Suomen Löytötavaratoimistoon. Voit olla yhteydessä suoraan Suomen Löytötavaratoimistoon puhelimitse numeroon 0600 41006. Voit myös tehdä löytötavaratiedustelun verkossa Suomen Löytötavaratoimiston verkkosivujen kautta. Löytötavaroita voit tiedustella myös Allas Sea Poolin lipunmyynnistä numerosta +358 40 565 6582.

Tapahtumainfo

Keikat Keikkojen ennakkoliput ovat myynnissä tiketin kautta ja ennen keikkaa erillisellä keikkalipunmyyntitiskillä Altaalla (siinä tapauksessa että lippuja on vielä jäljellä). Lippujen tarkastaminen ja sisäänpääsy alueelle alkaa pääsääntöisesti 2 tuntia ennen keikkaa.

Muut lipulliset tapahtumat Mikäli tapahtuman sisäänpääsy tapahtuu uimalipulla, voit ostaa uimalipun Altaan verkkokaupasta tai -lipunmyynnistä. Uimaliput ovat voimassa 10 tuntia, ja alueelta välissä poistuminen on sallittua. Ethän kuitenkaan jätä omaisuuttasi pukukaappiin.

Ehdot Tapahtuman järjestäjänä Allas Sea Poolilla on oikeus peruuttaa tapahtuma ja palauttaa jo maksaneille rahat, mikäli tapahtumalippuja ei myydä riittävästi. Tapahtumajärjestäjällä on oikeus vaihtaa tapahtuman esiintyjiä odottamattomien puhuja/esiintyjä/artistiesteiden vuoksi, sekä muuttaa puhujan/esiintyjän/artistin esiintymisaikoja.

Taltioinnit Tapahtuman järjestäjä ottaa tapahtumissaan valokuvia ja videoita, ja voi käyttää niitä viestinnässään ja markkinoinnissaan valitsemissaan medioissa.

Reput, kassit ja narikka Turvallisuuden takaamiseksi isoihin tapahtumiin, kuten keikoille, suurien reppujen ja kassien tuominen ei ole sallittua. Näiden tapahtumien yhteydessä Altaalta löytyy maksullinen, valvottu narikka.

Kamerat ja kuvaaminen Järjestelmäkameroilla kuvaaminen ilman kuvauslupaa on kielletty. Pienillä kameroilla ja puhelimilla kuvaaminen on sallittua.

Omat juomat ja eväät Allas on ravintola-aluetta ja täten omien eväiden ja juomien nauttiminen alueella on kielletty. Konserteissa ja isoissa tapahtumissa järjestyksenvalvonta suorittaa laukkujen ja reppujen tarkastuksia sisäänkäynnillä.

Tietosuoja Allas Sea Pool hyvinvointipalveluiden sekä tapahtumien järjestäjänä käsittelee asiakkaiden ja osallistujien ilmoittautumis- tai ostolomakkeissa ilmoitettuja henkilötietoja asiakasrekisterissään mm. asiakassuhteen hoitamiseksi, liiketoimintansa kehittämiseksi sekä markkinointi- ja viestintätarkoituksiin. Allas Sea Pool hyvinvointipalveluiden sekä tapahtuman järjestäjänä voi luovuttaa osallistujien sähköpostiosoitteet palveluiden tai tapahtumien yhteistyökumppaneille, jotta nämä voivat käyttää niitä omiin suoramarkkinointitarkoituksiinsa. Rekisteröity voi kieltää henkilötietojensa käsittelyn ja/tai luovuttamisen markkinointitarkoituksiin lähettämällä sitä koskevan ilmoituksen sähköpostilla info(@)allasseapool.fi.

Saapuminen Altaalle

Allas Sea Pool sijaitsee aivan Kauppatorin kupeessa, SkyWheel-maailmanpyörän vieressä. Se sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa kaupungin päänähtävyyksien läheisyydessä, vain reilun kilometrin päässä Rautatieasemasta. Sisäänkäynti Altaalle löytyy Kauppatorin kävelysillan jälkeen. Uimaan ja saunomaan pääsee uintilipulla. Ravintolaan, kahvilaan, terasseille ja sisäpihalle pääsee ilman uintilippua.

Julkisella liikenteellä Altaalle pääsee mm. raitiovaunulinjoilla 2, 4 sekä 5. Katso julkisen liikenteen ajantasaiset aikataulut Reittioppaasta. Jos bamlaat mieluummi slangii, tsögaa aikataulut Reissugaidist.

Pyörällä Allas Sea Poolin läheisyydessä Kauppatorilla sijaitsee kaksi kaupunkipyöräasemaa.

Autolla Mikäli saavut Altaalle autolla, lähimmät parkkialueet ovat Q-Park Kasarmitori (n. 850 m:n kävelymatka, katso reitti) sekä Q-Park Erottaja (n. 1,3 km:n matka Altaalle, katso reitti).

Veneellä Altaan yhteydessä ei ole omaa venelaituria eikä Allastasanteelle voi kiinnittyä veneellä. Allas kuitenkin toivottaa kaikki veneilijät erittäin lämpimästi tervetulleeksi. Ohjeistamme veneilijöitä pysäköimään joko Katajanokan Helsinki Marina -vierasvenesatamaan tai Vanhan kauppahallin vieressä olevaan Vironaltaaseen.

Esteettömyys Allas Sea Poolin alueella on esteetön pääsy niin allasalueelle, ravintolaan kuin wc-tiloihin. Myös kattoterassille pääsee esteettömästi. Liuska yleisöalueelle löytyy lipunmyyntirakennuksen molemmista päädyistä (Skywheelin juuresta sekä päärakennuksen ja sivurakennuksen välistä). Pukuhuoneisiin pääsee henkilökunnan johdolla saunarakennuksen päätyovesta ja esteetön pääsy allasalueelle löytyy saunarakennuksen ja ravintolarakennuksen kulmauksesta. Itse altaisiin ei valitettavasti ole hissiä. Avustajat uivat meillä ilmaiseksi ja opaskoirat ovat alueelle tervetulleita!

Liput ja hinnat
Sarja- ja kuukausiliput

Sarjalippu 10 x aikuiset 120€ Sarjalippu 10 x lapset 59€ Sarjalippu 10 x alennusryhmät 79€

Uintijäsenyys:

1kk kortti 60€ SILVER jäsenyys 3 kk: 55€ / kk GOLD jäsenyys 6 kk: 50€ / kk PLATINUM jäsenyys 12 kk: 45€ / kk

1 kk lapsi 30€

Uintijäsenyys arkisin 9-16:

1 kk kortti 50€ SILVER jäsenyys 3 kk: 45€ / kk GOLD jäsenyys 6 kk: 40€ / kk PLATINUM jäsenyys 12 kk: 35€ / kk

Kombojäsenyys uinti+wellness:

1 kk kortti 90€ SILVER jäsenyys 3 kk: 85€ / kk GOLD jäsenyys 6 kk: 80€ / kk PLATINUM jäsenyys 12 kk: 75€ / kk

Jäsenyys jatkuu sitoutumisajan päätyttyä (3,6 tai 12 kk) kk veloituksena toistaiseksi voimassaolevana sopimuksena. Jäsenyyden korttiaktivoinnin yhteydessä Nets-palvelu veloittaa 1€ palvelumaksun.

Huomioithan, että sarjaliput ja kuukausilippu ovat henkilökohtaisia. 10 x kortit ovat voimassa vuoden ostohetkestä.

HUOM. Lasten allas on suljettu talvisin.

Kertaliput

Aikuiset (yli 12-vuotiaat) 15€ Lapset (3–12-vuotiaat) 7,5€ 0–2-vuotiaat ilmaiseksi

Uintilippuja voi ostaa sekä verkkokaupasta että Allas Shopista. Paikkaa saunaan tai altaisiin ei voi varata etukäteen. Lippu vaihdetaan Allas Shopissa rannekkeeseen, jolla voi liikkua porteista saunaan ja uimaan. Ranneke on voimassa 10 tuntia / sulkemisaikaan asti.

Alennusryhmät: opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset, työttömät 10€. Alennukseen oikeuttava kortti tai todistus on näytettävä saapuessa.

Osta kertalippu

Maksutavat

Maksutapana Altaalla käy käteinen sekä pankki- ja luottokortit (poislukien Diners). Lisäksi voit ostaa lippuja seuraavilla virikeseteleillä paikan päällä:

Smartum Voit maksaa uintilippuja Smartum Liikuntasetelillä, Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelillä sekä Smartum apilla. Seteleistä ei anneta rahaa takaisin. Viimeinen voimassaolopäivä on merkattu seteliin. Jos nimeäsi ei ole painettu tai kirjoitettu valmiiksi setelien taakse, kirjoita se seteleihin ennen maksutilannetta. Setelit ovat henkilökohtaisia, joten et voi maksaa niillä esimerkiksi perheenjäsentesi maksuja.

Edenred Maksuvälineenä käyvät Ticket Mind&Body, Ticket Duo ja Virikeseteli. Edenred-virikeseteli on henkilökohtainen etu ja se käy ainoastaan liikunta- ja kulttuuripalvelujen maksamiseen.

E-passi E-passi on henkilökohtainen ja se käy ainoastaan liikuntapalveluiden maksamiseen.

Pitääkö maksaa jos ei aio uida?

Allastasolle tarvitsee lipun, kahvilan terassilla voi olla ilman lippua. Vanhempi ei saa mennä ilmaiseksi valvomaan lastaan tai mennä auttamaan pukuhuoneilla. Jos lapsi ei selviä pukeutumisesta yksin, ei voi myöskään tulla uimaan yksin.

Kuuluuko pyyhe lipun hintaan?

Ei kuulu, mutta pyyhkeen saa vuokrata 8.5€ hintaan.

Kauanko saa olla?

10h tai kunnes suljetaan. Leimattu lippu ei ole voimassa seuraavana päivänä.

Myydäänkö perhelippuja?

Ei myydä.

Altaan käyttöehdot
Altaan käyttöehdot

Käyttöehdot Allas Sea Pool

1.Yleiset myyntiehdot

Näiden asiakassopimusehtojen sisältämät kohdat ovat myyntiehdot asiakkaan ja Allas Sea Poolin, josta käytetään myöhemmin myös nimitystä palveluntarjoaja, välisessä kaupassa. Suorittaessaan maksun palveluistamme asiakas hyväksyy nämä ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä. Sopimus syntyy, kun asiakas on suorittanut maksun ja palveluntarjoaja on sen vahvistanut. Palveluntarjoaja tiedottaa mahdollisista muutoksista asiakassopimusehdoissa ennen muutoksen voimaan astumista. Jokaisesta asiakkuuden verkko- ostosta muodostuu ostovahvistus.

2. Uintiin oikeuttavat kerta-, sarja- ja jäsenrannekkeet ovat henkilökohtaisia

Uintiin oikeuttavat palvelut ladataan rannekkeelle Altaan lipunmyynnissä. Allas Sea Poolin verkkokaupan kautta ostetut uintiin oikeuttavat sarja- ja kausituotteet on mahdollista ladata myös suoraan rannekkeelle verkkokauppaoston yhteydessä, mikäli asiakas omistaa henkilökohtaisen rannekkeen entuudestaan. Rannekkeella pääset kulkemaan kulunvalvonnan kautta suoraan pukuhuoneille ilman erillistä asiointia lipunmyynnissä.

Kerta-, sarja- kuukausilippu kuin jäsenyyskin on henkilökohtainen, eikä niitä saa luovuttaa toiselle henkilölle. Henkilökunnalla on oikeus tarkastaa, että asiakkaan käyttämä uintiin oikeuttava kerta-, sarja- tai kausilippu sekä jäsenyys on asiakkaan omissa nimissä. Väärinkäytösten ilmetessä on henkilökunnalla oikeus poistaa asiakas Allas Sea Poolin alueelta ja mitätöidä mahdollisesti jäljellä olevat palvelut tai jäsenyys. Väärinkäyttö voi johtaa myös määräaikaiseen porttikieltoon. Väärinkäyttötilanteissa jäsenmaksua ei palauteta.

3. Ohjattuun liikuntatuntiin oikeuttavat tuotteet

Ohjattuun liikuntatuntiin oikeuttavat kerta- ja sarjatuotteet ladataan rannekkeelle Altaan lipunmyynnissä. Allas Sea Poolin verkkokaupan kautta ostetut ohjattujen tuntien kerta- ja sarjatuotteet on mahdollista ladata myös suoraan rannekkeelle verkkokauppaoston yhteydessä, mikäli asiakas omistaa henkilökohtaisen rannekkeen entuudestaan.

4. Voimassaoloaika

Kertauintilippuna toimii ranneke, joka on voimassa ostohetkestä 12kk ja leimausajankohdasta alkaen 10 tuntia. Sekä sarjalipun, että kausirannekkeen voimassaoloaika käynnistyy välittömästä ostohetkestä eteenpäin. Sarjalippu on voimassa 12kk. Jäsenyydet (vaihtoehtoina 3 kk ja 12 kk) ovat voimassa ostopäivästä alkaen ja kampanja- ajan jälkeen jatkuvat toistaiseksi voimassa olevana kuukausittaisena suoraveloituksena. Jäsenyyden hinta pohjautuu Altaan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan. Kampanja- ja tarjoustuotteilla saattaa olla poikkeava voimassaoloaika.

5. Allas Jäsenyys

Ensimmäisen jäsenyysjakson päätyttyä jäsenyys jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana kuukausiveloituksella voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Mikäli et halua jatkaa jäsenyyttä, se tulee irtisanoa kirjallisesti (esimiehet@allasseapool.fi) viimeistään 30 päivää ennen jäsenjakson päättymistä. Jäsenyyssopimuksen päivittämisestä peritään 10€ suuruinen käsittelymaksu.

5.1 Uintijäsenyys:

• Rajaton pääsy altaille ja löylyjen lämpöön jäsenkauden ajan • 10 % alennus liikunta-ja uintikursseista • 10 % alennus konserttilipuista • Erikoisetuja • Tietoa Altaan kuulumisista

5.2 Wellnessjäsenyys:

• Jäsenyys oikeuttaa enintään 4 yksittäisen tunnin varaamiseen viikossa • Drop in periaatteella voi osallistua useamminkin jos tunnilla on tilaa • Viikkotunnit tulee varata viimeistään 24 h ennen tunnin alkua • Peruutus tulee tehdä viimeistään 24 h ennen tunnin alkua (myöhemmin lääkärintodistuksella) • Viiniä & Venyttelyä tunnin viini (6€) maksetaan erikseen kassalle ennen tunnin alkua • Sakkomaksu käyttämättä jääneestä viikkotunnin varauksesta 5€ • Erikoisetuja • Tietoa Altaan kuulumisista

5.3 Uinti- ja wellnessjäsenyys

• Rajaton pääsy altaille ja löylyjen lämpöön jäsenkauden ajan • 10 % alennus liikunta-ja uintikursseista • 10 % alennus konserttilipuista • Jäsenyys oikeuttaa enintään 4 yksittäisen tunnin varaamiseen viikossa • Drop in periaatteella voi osallistua useamminkin jos tunnilla on tilaa • Viikkotunnit tulee varata viimeistään 24 h ennen tunnin alkua • Peruutus tulee tehdä viimeistään 24 h ennen tunnin alkua (myöhemmin lääkärintodistuksella) • Viiniä & Venyttelyä tunnin viini (6€) maksetaan erikseen kassalle ennen tunnin alkua • Sakkomaksu käyttämättä jääneestä viikkotunnin varauksesta 5€ • Erikoisetuja • Tietoa Altaan kuulumisista

6. Palveluiden käyttö

Rannekkeelle ostettua palvelua voi käyttää Allas Sea Poolilla palvelun voimassaoloajan. Jos vaihdat rannekkeella olevan palvelun kalliimpaan palveluun, veloitamme välimaksun ja 10€ suuruisen käsittelymaksun.

7. Maksaminen

Allas Sea Poolin tuotteita voi ostaa Allas Sea Poolin verkkokaupasta ja Allas Sea Poolin lipunmyynnistä, sekä tapauskohtaisesti yhteistyökumppaneiden asiakaspalvelusta ja myyntipisteistä.

Verkkokaupassa maksutapana käy verkkopankkimaksu Paytrail Oyj:n kautta, Visa, Mastercard, American Express ja Diners.

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan.

Allas Sea Poolin lipunmyynnissä maksutapana käy käteinen (eurot), pankkikortti, Visa, Mastercard, Diners, Amex, lahjakortti, Smartumin liikuntaseteli tai Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteli, Edenred Finland Oy:n Virike-seteli ja Ticket Duo sekä Ticket Mind & Body -kortti sekä ePassi. Eazybreak Liikuntaedulla voit maksaa vain henkilökohtaisia liikuntapalvelujasi. Liikuntaetuja ja lahjakortteja ei voi muuttaa rahaksi, eikä niistä palauteta rahaa.

7.1 Mikäli jäsen laiminlyö jäsenyysmaksun suorittamisen eräpäivään mennessä, on jäsen velvollinen maksamaan viivästyskorkoa korkolain (633/1982, muutoksineen) 4 §:n mukaan. Lisäksi myöhästyneistä jäsenyysmaksuista voidaan periä maksujen perinnästä aiheutuneet kulut.

8. Pyhät, poikkeuspäivät sekä huoltotauot

Emme hyvitä kalenteripyhiä, emmekä yksittäisiä poikkeuspäiviä, jolloin Allas Sea Pool on ollut suljettuna. Ilmoitamme aukiolopäivistä ja aikatauluista etukäteen verkkosivuillamme. Huoltotauoista ja muista vastaavista tauoista, joiden kesto on yli viikon, hyvitämme 3 kk:n ja 12 kk:n kausirannekkeisiin tauon keston, jos tuotetta ei pysty käyttämään huoltotauon aikana. Hyvitettävä aika lisätään rannekkeelle lipunmyynnissä ensimmäisellä käyntikerralla tauon jälkeen.

9. Kausirannekkeen tauottaminen

3 kk:n jäsenyyttä ei voi tauottaa. 12 kk:n jäsenyyksiin voi hakea vähintään yhden kuukauden tauotusta kerran rannekkeen voimassaoloaikana. Tauotusta tulee hakea Allas Sea Poolin lipunmyynnistä kirjallisesti vähintään kahta viikkoa ennen halutun tauotuksen alkua. Hakemukset käsitellään kahden viikon sisällä. Jokainen hakemus käsitellään tapauskohtaisesti ja päätökset ovat harkinnanvaraisia.

10. Rannekkeen katoaminen

Jos ranneke häviää, ilmoita siitä Allas Sea Poolin asiakaspalveluun välittömästi. Voimme sulkea hävinneen rannekkeen ja siirtää ladatut palvelut uudelle rannekkeelle. Uusi ranneke maksaa 5€.

11. Lahjakortti

Lahjakortilla maksettaessa tulee lahjakortti esittää maksun yhteydessä. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.

12. Sairastapaukset, muutot, ostosten muutokset ja rahapalautukset

Hyvitämme palveluita sairastapauksissa, joiden kesto on vähintään 1 kuukausi edellyttäen, että kausikortin omistajalla on lääkärintodistus sairauslomastaan. Lisäksi hyvitämme sarja- ja kausikortteja ja jäsenyyksiä, mikäli syynä on muutto yli 50 km etäisyydelle Allas Sea Poolista. Käsittelemme tapauskohtaisesti kaikki rahanpalautukset ja jo ostettujen palveluiden muutokset tai vaihdot. Rahapalautuksia ei suoriteta, mikäli palvelu on maksettu liikuntaseteleillä tai muulla työnantajan myöntämällä edulla.

13. Tarjoukset

Tarjouksia ei voi yhdistää. Alennusprosentti tai euromääräinen alennus koskee vain normaalihintaisia palveluita, ei alennusryhmähinnoiteltuja- tai jo alennettuja palveluita. Kausikohtaisilla palveluilla, kampanjoilla sekä tarjouksilla saattaa olla asiakassopimusehtojen lisäksi omat myyntiehtonsa tai poikkeava voimassaoloaika.

14. Peruutusehdot

15.1. Kurssien, uimakoulujen ja nettikaupan peruutusehdot Mikäli et tule ostamallesi kurssille tai uimakouluun, on peruutus tehtävä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Kurssit ja uimakoulut tulee peruuttaa viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Kurssien ja uimakoulujen peruutuksista veloitamme 10 euron käsittelymaksun riippumatta siitä, onko osallistumismaksu suoritettu asiakaspalvelun vai nettikaupan kautta. Alle viikon varoitusajalla tulleista kurssien ja uimakoulujen peruutuksista perimme täyden hinnan sairastapauksia lukuun ottamatta. Sairastapauksen johdosta peruuntuneeseen kurssiin, uimakouluun tai nettikaupan oston vaaditaan lääkärin-, terveydenhoitajan- tai sairaanhoitajantodistus.

14.2. Ohjattujen tuntien ja nettikaupan peruutusehdot

Mikäli et tule ostamallesi ohjatulle tunnille, on peruutus tehtävä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Osallistumisen ohjatulle tunnille voi peruuttaa viimeistään 24 tuntia ennen kyseisen tunnin alkua. Mikäli ryhmätunti perutaan alle vuorokauden varoitusajalla, veloitamme asiakkaalta tunnin täyden hinnan sairastapauksia lukuun ottamatta. Sairastapauksen johdosta peruuntuneeseen kurssiin, uimakouluun tai nettikaupan oston vaaditaan lääkärintodistus.

14.3. Liikuntatapahtumalippujen peruutusehdot

Mikäli et pääse osallistumaan ostamallesi tunnille Altaan järjestämään liikuntatapahtumaan, on peruutus tehtävä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Liikuntatapahtuman osallistumisen peruutus on tehtävä viimeistään viikkoa ennen tapahtuman alkua. Alle viikon varoitusajalla tulleista peruutuksista perimme täyden hinnan sairastapauksia lukuun ottamatta. Sairastapauksen johdosta peruuntuneeseen kurssiin, uimakouluun tai nettikaupan oston vaaditaan lääkärintodistus.

Palveluntarjoajalla on oikeus perua asiakkaan varaus, jos palvelu (kurssi, uimakoulu, ohjattu tunti tai tapahtuma) joudutaan vähäisen osallistujamäärän tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi perumaan. Tällöin asiakkaalle palautetaan kauppasumma täysimääräisenä tai vaihdetaan toiseen samanarvoiseen palveluntarjoajalta löytyvään palveluun.

Nettikaupassa myynnissä olevat palvelut noudattavat yleisiä verkkokaupan ehtojamme. Nettikaupastamme ostetuilla käyttämättömillä kerta-, sarja- ja kausi tai jäsenpalveluilla ei ole peruutusoikeutta perustuen kuluttajansuojalain 6 luvun 16 pykälään (kohta 11).

15.Reklamaatiotapaukset

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse: esimiehet@allasseapool.fi Kaikissa reklamaatiotilanteissa ja kiistatilanteissa sovelletaan Suomen lainsäädäntöä.

16.Ikärajat

Kaikenikäiset asiakkaat ovat tervetulleita, mutta uimataito on ehdoton edellytys yksin uimaan tulevalle lapselle. Uimataidottomat lapset saavat tulla uima-allasalueelle vain 16 vuotta täyttäneen uimataitoisen henkilön kanssa. Vanhemmat tai lapsen seurassa olevat aikuiset ovat vastuussa lapsista. Alle 12-vuotiailta ilman huoltajaa saapuvilta vaaditaan vanhemman tai huoltajan allekirjoittama lupa. Luvassa pitää olla vanhempien yhteystiedot, ja kirjallinen lupaus lapsen uimataidosta. Ilman vanhempia uimaan tulevan lapsen uimataito voidaan tarvittaessa testata 25 metrin uimatestillä uimavalvojien toimesta. Isossa altaassa uiminen edellyttää vähintään 25 metrin uimataitoa. Merivesialtaassa uiminen edellyttää 25 metrin uimataitoa ja avanto-olosuhteissa on erityisesti huomioitava veden kylmyys.

17.Tietosuoja

Tämä tietosuoja kertoo kuinka Allas Sea Pool käyttää ja suojelee tietoja, jotka sille luovutat käyttäessäsi www.allasseapool.fi -sivustoa. Allas Sea Pool sitoutuu suojelemaan yksityisyyttäsi. Mikäli pyydämme tietoja, jotka auttavat meitä tunnistamaan sinut käyttäessäsi näitä sivuja, vakuutamme että niitä käytetään tämän tietosuojan mukaisesti. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Käythän tämän sivu läpi aika ajoin varmistaaksesi, että olet tyytyväinen mahdollisiin muutoksiin tietosuojassa.

18. Mitä keräämme

Keräämme seuraavaa tietoa sarja- ja kausikorttien oston yhteydessä:

• Nimi (etu- ja sukunimi) • Syntymäpäivä • Sukupuoli • Yhteystiedot, mukaan lukien sähköpostiosoite ja puhelinnumero • Maksukorttitiedot • Väestölliset tiedot, kuten postiosoite ja asetukset • Muu informaatio joka liittyy asiakastutkimukseen ja/tai tarjouksiin • Käytämme sivuillamme evästeitä.

18.1. Mitä teemme keräämällämme tiedolla

Tarvitsemme tätä tietoa ymmärtääksemme paremmin tarpeitasi ja voidaksemme tarjota sinulle parempaa palvelua, sekä kertoaksemme Allas Sea Poolin tapahtumista ja palveluista.

18.2 Turvallisuus

Sitoudumme pitämään luovuttamasi tiedot turvassa. Välttääksemme luvatonta tietoihin pääsyä, olemme asentaneet hyvän tietohallinnan mukaiset fyysiset, elektroniset sekä hallinnolliset toimenpiteet suojellaksemme verkossa keräämäämme tietoa.

19. Kuinka käytämme evästeitä

Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla seurataan kävijäliikennettä ja parannetaan palvelua. Evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka kysyvät lupaa tallentua käyttäjän tietokoneelle. Kun hyväksyt evästeet, ne auttavat verkko-ohjelmaa palvelemaan sinua yksilöllisesti. Keräämällä ja tallentamalla tietoa asetuksistasi ja sivustollamme vierailemistasi sivuista, verkko-ohjelma voi räätälöidä tarjontaa vastaamaan tarpeistasi.

Käytämme verkkoliikennelokievästeitä pitämään kirjaa siitä, millä sivuilla on vierailtu. Tämä auttaa meitä analysoimaan tietoa verkkoliikenteestä ja parantaa sivustoamme räätälöidäksemme sitä vastaamaan entistä paremmin käyttäjän tarpeita. Käytämme tietoa vain tilastolliseen analyysiin, jonka jälkeen tieto poistetaan järjestelmästä.

Evästeet mahdollistavat meidät tarjoamaan sinulle paremman sivuston, auttaen meitä seuraamaan, mitkä sivut ovat mielestäsi hyödyllisiä ja mitkä eivät. Eväste ei millään muotoa anna meille yhteyttä tietokoneeseesi, tai anna meille tietoa sinusta sen enempää kuin mitä päätät meille luovuttaa. Voit valita joko hyväksyväsi tai kieltäytyväsi evästeistä. Suurin osa selaimista automaattisesti hyväksyvät evästeet, mutta voit tavallisesti muuttaa selaimen asetukset kieltäytyäksesi evästeistä. Tämä voi kuitenkin rajoittaa käyttäjäkokemustasi sivustolla.

20. Kuinka hallinnoida henkilökohtaisia tietojasi

Voit halutessasi rajata henkilökohtaisten tietojesi keruuta seuraavalla tavalla:

  • Emme luovuta henkilökohtaista informaatiota kolmansille osapuolille ilmaan suostumustasi. Saatamme käyttää henkilökohtaisia tietojasi lähettääksemme sinulle informaatiota kolmannesta osapuolesta, jonka uskomme kiinnostava sinua.

  • Sinulla on Suomen henkilötietolain mukainen oikeus pyytää nähtäväksesi korvausta vastaan ne tiedot, mitä henkilörekisteriimme on sinusta tallennettu. Halutessasi tiedot nähtäväksesi, voit lähettää pyynnön tietosuojavaltuutetulle bodil.stahl@allasseapool.fi

  • Jos epäilet, että hallussamme oleva tieto sinusta on väärää tai puutteellista, otathan yhteyttä meihin mahdollisimman pian yllä olevaan osoitteeseen. Pyrimme korjaamaan pikaisesti vääräksi havaitun tiedon.

  • Allekirjoittamalla Käyttöehdot hyväksyt samalla Altaan tiedotteiden vastaanottamisen. Tietojasi ei luovuteta kolmannelle taholle.

Kyllä Ei

*Kun sinua pyydetään täyttämään tietolomake sivustolla, etsi ruutu, jonka ruksaamalla ilmoitat, ettet halua että luovuttamiasi tietoja käytetään markkinointia varten.

  • Jos olet aikaisemmin hyväksynyt tietojesi käytön markkinointia varten, voit koska tahansa muuttaa mielesi ja kieltää sen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen esimiehet@allasseapool.fi

Helsinki Allas Oy pidättää oikeuden muuttaa asiakassopimusehtoja.

Uima-altaat ja saunat
Altaat

Altaan kelluvalla allasatasolla on kolme uima-allasta: merivesiallas, lämminvesiallas sekä lastenallas. Iso allas ja lasten allas on täytetty noin 27 asteeseen lämmitetyllä vesijohtovedellä. Iso allas on 25 m pitkä ja 160 cm syvä. Lastenallas on 17 m pitkä ja 60 cm syvä.

Merivesiallas on 25 pitkä ja 180 cm syvä. Altaan lämpötila vaihtelee meriveden lämpötilan mukaan. Merivesialtaan vesi pumpataan kauempaa merestä, puhtaammista virtauksista ja suodatetaan sekä käsitellään uv-tekniikalla.

Lastenallas tyhjennetään talvikaudeksi. Lapset ovat tervetulleita isoon altaaseen läpi vuoden aikuisen seurassa.

Altaan toimintaa pyöritetään lähes kokonaan uusiutuvalla energialla. Altaat lämpenevät Helenin biokaasulla tuotetulla uusiutuvalla kaukolämmöllä. Lisäksi kylpylän tilat viilenevät energiaa kierrättävällä kaukojäähdytyksellä.

TARKASTA RATAVARAUKSET

Saunat

Altaalla on kolme sähkölämmitteistä saunaa, jotka ovat lämpiminä aamusta iltaan: naisten sauna, miesten sauna sekä tilaussauna. Lämpötila kaikissa on noin 80 C. Tilaussaunaa käytetään myös sekasaunana silloin kun sitä ei ole varattu yksityiskäyttöön.

TARKISTA SEKASAUNAN VARAUSTILANNE

Onko merivesi suoraan satamasta?

Ei, filtteröityä ja pumpattu kauempaa.

Altaiden syvyydet?

Lasten 60cm, lämminvesiallas 165cm, merivesi 180cm.

Ovatko kaikki altaat ulkona? Saunat sisällä?

Kyllä.

Pääsevätkö lapset saunoihin?

Kyllä, niissä ei ole ikärajoja.

Uimavarusteet ja -välineet
Saako uimashortseilla uida?

Saa

Tarvitseeko saunoessa uikkareita?

Ei, voi olla myös alasti tai pyyhe päällä.

Varaukset
Pitääkö varata lippuja/paikkoja etukäteen?

Ei voi. Ryhmävaraukset (yli 15 hlö) täältä: myynti@allasseapool.fi