Ota yhteyttä

Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Lisätietoja

Allas Sea Pool ja Töölö Urban tarvitsevat henkilötietojasi ja lupasi olla sinuun yhteydessä vastatakseen yhteydenottoosi. Voit myös tilata uutiskirjeemme, jos haluat aika ajoin kuulla sinua kiinnostavista tuotteista ja palveluista.

Annan Allas Sea Poolille ja Töölö Urbanille luvan lähettää minulle yhteydenottooni liittyviä henkilökohtaisia viestejä.

Voit koska tahansa perua viestinnän. Lisätietoa tilauksen peruuttamisesta sekä tietosuojaamme liittyvistä asioista löydät Allas Sea Poolin tietosuojaselosteesta ja Töölö Urbanin rekisteriselosteesta. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmäämme.

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje