Ruoka ja juoma

Altaan kahvila on auki viikon jokaisena päivänä ympäri vuoden. Poikkea aamu-uinnin jälkeen aamiaiselle, tule päivävenyttelyyn ja lounaalle tai sunnuntaipullalle ja -kahville. Yläkerran ravintola Allas Wine & Dine upeine merinäköaloineen on koko syksy- ja talvikauden auki tilauksesta.

Allas Café

Allas Cafén valikoima on uudistunut ja tarjolla on nyt koko päivän ajan raikas valikoima vitriinituotteita, kylmiä ja lämpimiä juomia sekä delisalaattia ja lohikeittoa.

Delisalaatti 13€, sisältää salaatin kahdella valinnaisella täytteellä ja leipää. Kermainen lohikeitto 15€, sisältää saaristolaisleipää.

Tervetuloa nauttimaan!

Allas Wine & Dine

Allas Sea Poolin toisessa kerroksessa sijaitseva Allas Wine & Dine tarjoaa tunnelmalliset näkymät sekä Helsingin historialliseen keskustaan että Itämerelle. Kesällä ravintola laajenee kaupungin ihanimmalle ruokaterassille. Talvikauden Allas Wine & Dine on auki tilauksesta.

Ilmapiiri kutsuu viipyilyyn ja huolettomaan oleskeluun rauhoittavaan miljööseen. Allas Wine & Dine taipuu arkeen, juhlaan ja iltoihin, jotka alkavat arjesta ja päätyvät juhlaan – kaikki tervetulleeksi toivottaen!