Ruoka ja juoma

Altaan terassit ja ravintolat ovat auki, tervetuloa nauttimaan! Allas Wine & Dinen keittiöstä saa ruokaa myös kattoterassille. Anniskelu päättyy tuntia ennen sulkemista.

Allas Café & Terrace

Aamiainen 13€: Tarjolla ma-la klo 9-11 ja sunnuntaisin klo 10-11. Aamiainen kootaan kahvilan tuotteista. Hintaan kuuluu luomukaurapuuroa, keitetty kananmuna, Altaan smoothie, täytetty leipä, tuoremehu ja kahvi tai tee.


Tarjolla klo 11 alkaen:

Salaatit FALAFEL 15€ (G, VEG) MAALAISKANA 15€ (G, L) KIRJOLOHI 16€ (G, M)

ALTAAN KALAKEITTO 17€ (L, G) ALTAAN LIHAPULLAT 17€ (L, G)

Altaan täytetyt hapanjuurileivät 10,90€ AVOKADO (VEG) KYLMÄSAVUSTETTU KIRJOLOHI (L) KATKARAPUSKAGEN (L) NAUDANLIHAPASTRAMI (L)

Allas Wine & Dine

Allas Sea Poolin toisessa kerroksessa sijaitseva Allas Wine & Dine tarjoaa tunnelmalliset näkymät sekä Helsingin historialliseen keskustaan että Itämerelle. Annokset luodaan modernilla otteella pohjoismaisista raaka-aineista. Twistiä ja yllätyksellisyyttä lisäävät mausteet ja maut maailmalta. Mielenkiintoinen viinilista täydentää tarjontaa. Kesällä ravintola laajenee kaupungin ihanimmalle ruokaterassille. Ilmapiiri kutsuu viipyilyyn ja huolettomaan oleskeluun rauhoittavaan miljööseen.

Allas Wine & Dine taipuu arkeen, juhlaan ja iltoihin, jotka alkavat arjesta ja päätyvät juhlaan – kaikki tervetulleeksi toivottaen!

Varaa pöytä & katso menu