Tuo yrityksesi tapahtumien keskipisteeseen

Altaalla yhdistät yrityksesi kokouksen hyvinvointipalveluihimme ja ohjelmatarjontaamme niin uudella ja ennakkoluulottomalla tavalla kuin haluat. Miten olisi kokous viinin & venyttelyn kera, sessio saunajoogaa palaverin kylkeen tai vaikkapa yhtiökokous vesijuostessa? Entäpä jos hallituksen kokous päättyisikin riehakkaaseen rokkikeikkaan? Kaikki tämä on mahdollista — vain rohkeutesi on rajana. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen tapahtuma!

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Lisätietoja

Allas Sea Pool ja Töölö Urban tarvitsevat henkilötietojasi ja lupasi ottaa sinuun yhteyttä vastatakseen yhteydenottoosi. Voit koska tahansa muuttaa viestintäasetuksiasi, josta löydät lisätietoja rekisteriselosteestamme. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja ottaa sinuun yhteyttä.

Eikö sopivaa pakettia löytynyt? Voimme auttaa järjestämään räätälöidyn ohjelman tapahtumallesi.

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje