Alkuvuoden kick-offit ja tiimipäivät Altaalla

Aloita yrityksesi vuosi ikimuistoisesti uniikissa merimiljöössä Allas Sea Poolin tiloissa!

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Lisätietoja

Allas Sea Pool ja Töölö Urban tarvitsevat henkilötietosi ollakseen sinuun yhteydessä yhteydenottoosi liittyen. Voit koska tahansa perua kaiken viestinnän, josta löydät lisätietoja rekisteriselosteestamme. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmäämme ja ottaa sinuun yhteyttä.

Alkuvuoden kick-offit ja tiimipäivät Altaalla

Järjestä hauska, mieleenpainuva ja inspiroiva starttipäivä Helsingin ytimessä! Päivään voit sisällyttää halutessasi myös tarjoiluita Altaan ravintoloista sekä ohjelmaa uinnin, saunan tai yksityisen wellness-tunnin muodossa.

Tutustu tilavaihtoehtoihimme tästä ja valitse yritysporukallesi sopivin tila!

Kurkista tästä myös tilaussaunamme, josta aukeavat ihastuttavat näköalat merelle.

TARJOUSPYYNNÖT JA TIEDUSTELUT
myynti@allasseapool.fi/ puh. 040 546 1345 (ma-pe klo 9.00-16.00)

Samankaltaisia tapahtumia

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje