Helmikuun kokoustarjous Altaalla

Talven palaverisuunnittelu ei koskaan ole ollut helpompaa: nyt saat hiihtolomaviikolle tehdyn tilavarauksen -50% hintaan!

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Lisätietoja

Allas Sea Pool ja Töölö Urban tarvitsevat henkilötietosi ollakseen sinuun yhteydessä yhteydenottoosi liittyen. Voit koska tahansa perua kaiken viestinnän, josta löydät lisätietoja rekisteriselosteestamme. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmäämme ja ottaa sinuun yhteyttä.

Helmikuun kokoustarjous Altaalla

Helmikuu on mainio aika järjestää kokous, tiimipalaveri tai suunnittelupäivä Allas Sea Poolin tiloissa: Kaikki hiihtolomaviikolle nro 8 tehdyt tilavaraukset saa nyt -50% hintaan! Katso kaikki tilamme alla löytyvästä linkistä ja varaa nyt – voit myös ottaa yhteyttä myyntitiimiimme ja kysyä lisää.

Tutustu tilavaihtoehtoihimme tästä ja valitse yritysporukallesi sopivin tila!

Kurkista tästä myös tilaussaunamme, josta aukeavat ihastuttavat näköalat merelle.

TARJOUSPYYNNÖT JA TIEDUSTELUT
myynti@allasseapool.fi/ puh. 040 546 1345 (ma-pe klo 9.00-16.00)

Samankaltaisia tapahtumia

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje