Kesäjuhlat Altaalla

Altaalla järjestät joustavasti unohtumattomat kesäjuhlat niin pienille kuin isoille työporukoille. Ideoimme mielellään juuri teille täydellisen kokonaisuuden.

Ota yhteyttä
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Lisätietoja

Allas Sea Pool ja Töölö Urban tarvitsevat henkilötietosi ollakseen sinuun yhteydessä yhteydenottoosi liittyen. Voit koska tahansa perua kaiken viestinnän, josta löydät lisätietoja rekisteriselosteestamme. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmäämme ja ottaa sinuun yhteyttä.

KESÄJUHLAT ALTAALLA

Järjestä upeat kesäjuhlat kaupungin paraatipaikalla. Ruoka- ja juomatarjoilut katetaan Smart & Clean Showroomiin, joka sommitellaan juhlien tarpeiden mukaan.

Lisäksi tarjoiluista, auringosta ja maisemista voi nautiskella aurinkotuoleissa sivurakennuksen kattoterassilla. Pakettiin kuuluu luonnollisesti myös saunomista ja uimista Altaan uniikissa miljöössä.

Esimerkkihinta 119 € + alv / hlö kun ryhmässä 40 henkilöä sis.

  • Smart & Clean Showroom ja sivurakennuksen kattoterassi yksityiskäytössä 5 tuntia
  • Tilaussauna yksityiskäytössä 2 tuntia
  • Pääsy uima-altaisiin ja saunoihin
  • Vuokrapyyhkeet
  • Altaan vegaanibuffet
  • Jäävesi, kahvi & tee, muut juomat lisämaksusta.

Hinta vaihtelee henkilömäärän mukaan. Kesäjuhlien sisältöä voidaan räätälöidä toiveiden mukaan.

Tiedustele mahdollisuuksia Altaan myynnistä ja järjestetään teille ikimuistoiset juhlat! myynti@allasseapool.fi puh. 040 546 1345 (ma-pe klo 9.00-16.00)

Samankaltaisia tapahtumia

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje