Hiki & Haaste

Perustiedot

Hiki & Haaste on monipuolinen treeni pienryhmässä. Tunnilla tehdään joka kerralla monipuolisesti sykettä nostavia liikkeitä sekä voimaa, liikkuvuutta, räjähtävyyttä ja ketteryyttä kehittäviä harjoituksia. Tällä tunnilla yllätät ja ylität itsesi takuuvarmasti!

Milloin: lauantaisin 26.1.-16.2. klo 10:30-11:30.

Kenelle: kaikille, jotka haluavat energisen alun viikonloppuun tai innostuvat tunnin tehotreenistä.

Hinta: 25 € sis. pääsyn uimaan ja saunaan.

Osta lippu

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje