Sunday Detox

Kuvaus

Tervetuloa sunnuntaisin 90 minuutin detox-joogaan! Harjoitus on nestettä tehokkaasti poistava yinjooga, jossa keskitytään erityisesti sisäelimiä puhdistaviin rangan kiertoihin. Puhdistava joogaharjoitus, ulkouinti lämpimässä tai varsinkin merivesialtaassa ja sauna tuovat energisen ja hyvän olon uuteen viikkoon. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta.

Perustiedot

Kenelle: kaikentasoisille joogeille.

Mitä mukaan: sisäliikuntavaatteet, joogamaton saa paikan päältä.

Milloin: su klo 10.30-12.00 (sis. pääsy uima-altaille ja saunaan)

Joogaopettaja: Mariko Pajalahti

Hinta: 25 € sis. pääsyn uimaan ja saunaan. Ohjatuille tunneille voi ostaa pääsylipun Altaan lipunmyynnistä tai netistä.

Osta lippu

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje