Allas X Radio Helsinki Afterpool DJ Lord Fatty

Tiistai-iltoja vauhdittaa läpi kesän vaihtuvat Radio Helsingin valitsemat DJ:t Allas Cafén terassilla klo. 17-22. Terassille on vapaa pääsy (ei sisällä pääsyä uimaan ja saunaan). Sateen yllättäessä soitto siirtyy sisätiloihin.

Siirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje