Altaan vesitreeni

Kuvaus

Altaan vesitreeni on harjoitus, joka tehdään uima-altaassa kelluvien treenialustojen päällä. Treeni koostuu erilaisista sykettä nostavista osuuksista sekä tasapainoa, lihaskuntoa ja -kestävyyttä kehittävistä liikkeistä. Kelluva treenialusta tuo lisää tehoa tavallisiin lihaskuntoliikkeisiin, kuten punnerruksiin, kyykkyihin, askelkyykkyihin ja vatsarutistuksiin sekä haastaa hauskalla tavalla tasapainoa ja keskivartalon lihaksia.

Perustiedot

Mitä mukaan: uima-asu ja tarpeen mukaan aurinkorasvaa.

Milloin: tiistaisin 2.7.-20.8. klo 17.00-17.45.

Kenelle: kaikentasoisille kuntoilijoille, sillä jokainen voi säätää harjoituksen tehoa itselleen sopivaksi.

Muuta: saavu tunnille hyvissä ajoin, noin 15 minuuttia ennen sen alkua.

Osta lippu

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje