Popeda (K18) + Kalevauva.fi

Eppu Normaalin ja Juice Leskisen tavoin, Popeda on yksi Manserockin kulmakivistä. Vuonna 1977 Ilari Ainialan ja Pauli ”Pate” Mustajärventoimesta perustettu yhtye ammentaa inspiraationsa pääosin Rolling Stonesin raskaammasta ja revittelevämmästä materiaalista. Samana vuonna Poko -levy-yhtiölle sainattu Popeda julkaisi lähes 20 studioalbumia vuosien 1978 ja 2005 välillä, live-albumit ja useat kokoelmalevyt mukaan lukien. Allas Sea Pool -keikalla Popedan keikkaa vahvistaa puhallinsektio.

Lipunmyynti käynnistyy maanantaina 27.5.

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje