Viiniä & venyttelyä

Kuvaus

Vietä urbaani miniloma venytellen verkkareissa! Jää sen jälkeen makoilemaan matolle viinilasin kanssa kuunnellen rentouttavaa musiikkia. Pulahda lopuksi ulkoaltaisiin ja nauti saunasta. Hintaan kuuluu lasi viiniä sekä pääsy saunaan ja uimaan. Uintiranneke on voimassa 10 tuntia eli voit viettää Altaalla vaikka koko loppupäivän. Tunti pidetään sään salliessa ulkona Altaan sivurakennuksen kattoterassilla.

Perustiedot

Milloin: ke 3.7.-21.8. klo 17.30-18.45

Kenelle: kaikille, mukaan voi tulla vaikkei kroppa olisi jäykkä eikä mieli pinkeä.

Hinta: 29 € sis. pääsyn uimaan ja saunaan.

Muuta: hintaan sisältyy lasi viiniä (punkku, valkkari tai alkoholiton vaihtoehto) sekä pääsy saunaan ja uimaan. Altaissa voi pulikoida venyttelyn ja viinin jälkeen klo 20.40 saakka.

Osta lippu

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje