DJ-illat Altaalla

Allas Sea Poolin Café & Terracella vietetään kesäpäiviä DJ:n tahdittamana! Musiikki raikaa valikoituina iltoina heinä-elokuussa klo 17–22 (to 15.8. klo 16-21).

DJ Altaalla:

Pe 12.7.
La 13.7.
To 25.7.
To 1.8.
La 3.8.
To 8.8.
Ti 13.8.
To 15.8.

Iltoihin on vapaa pääsy! (Ei sisällä uintilippua.)

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje