Mojito Thursdays at Allas Sea Pool

Sip me baby one more time!

Kesän ajan torstaisin Altaalla juhlitaan ja väännetään Mojito-hanat kaakkoon! Kattoterassin baaritiskin hanat täyttyvät kahdella mieltä ja kieltä virkistävällä Mojito-vaihtoehdolla (Bacardi Classic Mojito & Berry Bacardi Mojito) ja ikonisista drinkeistä nautiskellaan afterwork-hengessä aina klo 16:sta 20:een asti. Mojito Thursdaysien ajan nämä drinkit ovat saatavilla 10€:n erikoishintaan. Juomista on saatavilla myös jaettavat kannuversiot. Lisäksi tarjolla on myös Bacardin ja Red Bullin yhteiscocktaileja (Bacardi Cuatro & Red Bull sekä Bacardi Razz & Red Bull) samaan erikoishintaan.

Mikäli sääennuste ei ole puolellamme, nautitaan Mojitoista Altaan sisätiloissa – raikkaat torstai-jatkot ovat siis joka tapauksessa luvassa! Joka torstai mukana on myös DJ.

Mukana yhteistyössä: Bacardi Finland & Red Bull.

Siirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje