Keveät kesäjalat -yinjooga

Kuvaus

Triggerpisteet ovat kipupisteitä, joita syntyy lihasten aineenvaihdunnan häiriintyessä ja ne pitävät lihaksia ja jopa lihasryhmiä jatkuvassa jännityksessä. Touko- ja kesäkuussa Altaan sunnuntaijoogissa keskitytään jalkoja avaaviin yinjooga-asanoihin, joihin yhdistetään triggerpisteiden hierontaa pienen pallon avulla. Yhdistelmä purkaa lihasjännityksiä sekä tehostaa nestekiertoa ja aineenvaihduntaa. Kuukauden jokaisena sunnuntaina käydä jalat läpi varpaista lonkkiin. Tunti sopii erityisen hyvin kaikille, jotka kärsivät liiallisen istumisen tai kovan treenin aiheuttamista jäykkyyksistä jaloissa, niskassa, hartioissa ja selässä. Esimerkiksi suuri osa niskahartiaseudun jännityksistä hellittää, kun jalkaterät, nilkat ja pohkeet saadaan rentoutumaan. Myös uniongelmat voivat helpottua yinjoogalla ja triggerhieronnalla. Pitkän yinjoogaharjoituksen tuoman hyvän olon kruunaa ulkouinti lämpimässä tai kylmässä altaassa ja sauna. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta.

Perustiedot

Mitä mukaan: mukavat vaatteet, joogamaton ja muut välineet saat paikan päältä.

Milloin: su klo 10.30-12.00.

Joogaopettaja: Mariko Pajalahti ja Harri Pitkänen

Hinta: 25 € sis. pääsyn uimaan ja saunaan.

Muuta: sään salliessa tunti pidetään ulkona sivurakennuksen kattoterassilla. Varaa siis aurinkoisella säällä mukaasi aurinkorasvaa, aurinkolasit ja halutessasi myös hattu.

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje