Midnight Sauna Altaalla

Allas Sea Poolin saunat lämpiävät syyskuun 7. ja 21. päivä aina puolille öin saakka Midnight Sauna -tapahtuman merkeissä. Luvassa on urbaani yhteisöllinen saunailta, joka päättyy kello 23.30 pidettävään yhteisjoogaan allasalueen kelluvalla kannella. Tapahtuman aikana Altaan sekasaunassa voi kokeilla saunajoogaa ja runosaunaa ja Wellness-studiossa rentoutusta syvennetään äänimalja- ja rumpurentoutuksilla. Allasalueella uidaan rauhallisen musiikin tahtiin kynttilävalossa.

Naisten ja miesten saunat ovat varattu normaaliin löylynheittoon.

Saunajooga ja rentoutukset maksavat 10€ / tunti. Tunnelmallinen uinti, runosauna ja jooga allaskannella sisältyvät normaaliin uintilipun hintaan.

Saunalukkari:

19.00-19.45 Saunajooga
20.00-20.45 Runosauna
21.00-21.45 Saunajooga
22.00-22.45 Runosauna

Wellness-studio:

19.00-20.00 Yinjooga rumpurentoutuksella
20.15-21.15 Yinjooga rumpurentoutuksella
21.30-22.30 Yinjooga rumpurentoutuksella

23.30-00.15 Joogaa allaskannella (sis. uintilipun hintaan)

Lippuja saunan ja wellness studion tunneille saa ostaa Allas shopista.

Midnight sauna järjestetään lauantaina 7.9 ja 21.9 klo. 19-01

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje