Itsenäisyyspäivä Altaalla

Altaalla vastaanotetaan itsenäisyyspäivä uiskennellen kaapin kauneimmat (tai kauheimmat) hatut päässä, löylytellen, YOUNGHEARTEDin live-esiintymistä fiilistellen ja pukuloistoa ihaillen. Kurkkaa lisätiedot alta ja tule mukaan kaupungin loistokkaimpaan, kaikille avoimeen itsenäisyyspäivän illanviettoon!

HATTU-UINTI:

Itsenäisyyspäivän kunniaksi kaivetaan kaappien perukoilta uljaimmat hatut ja tullaan Altaalle hattu-uinnille! Hattu-uinti on voimassa koko päivän ja paras hattu palkitaan kahden yön lahjakortilla Noli Studiosissa hurmaavalla Katajanokalla!

Jos haluat osallistua kilpailuun, kuvaa itsesi ja hattusi Altaalla 6.12. ja julkaise kuva Instagramissa hashtagilla #hattuuinti ja #allasseapool. Kisan voittaja valitaan ma 9.12.

Huom! YLE:n kuvausryhmä saapuu Altaalle klo 15–17 taltioimaan Kohti Linnan juhlia -ohjelmaan hattu-uintihuumaa ja muita juhlallisuuksia.

ITSENÄISYYSPÄIVÄN VARJOBILEET:

Altaan Caféssa ihaillaan naapurin pukuloistoa isolta screeniltä – kuplivien lasillisten kanssa, tottakai!

ILLAN LIVE-ESIINTYJÄ YOUNGHEARTED (DUO):

Allas Wine & Dinessa on illan aikana luvassa kotimaisen pop-sensaatio Youngheartedin intiimi livekeikka täydentämään illan juhlatunnelmaa. Tule itsekin juhlapuvussa, jos mielesi niin halajaa.

Lämpimästi tervetuloa Altaan itsenäisyyspäivän juhlaan!

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje