Dynaaminen flow-jooga

Kuvaus

Dynaaminen flowjooga lisää kehon hallintaa ja liikkuvuutta sekä rauhoittaa mieltä. Tunnilla suurin osa liikkeistä tehdään rauhallisesti peräkkäisinä liikesarjoina hengityksen tahtiin eli virtaavana vinyasa flowna. Mielen ja kehon toimiessa yhteistyössä oman hengityksen rytmittäminä, voi tunnilla kokea läsnäolon täyteisen flow -kokemuksen. Tunnille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta, mutta tunnilla pääset myös hieman haastamaan itseäsi lempeän leikkisällä otteella. Tunnilla pääset tutustumaan myös uusiin apuvälineisiimme, kuten FeetUp -joogatuoliin.

Perustiedot

Mitä mukaan: mukavat vaatteet. Joogamaton ja muut välineet saat paikan päältä.

Milloin: sunnuntaisin klo 12.15-13.15.

Hinta: 16€/krt (uinti wellnesstuntilipun yhteydessä 10€) tai 5x-sarjalippu 85€ (sarjakortti myynnissä ainoastaan Altaan lipunmyynissä). Sarjalipun hintaan sisältyy pääsy uimaan ja saunaan.

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje