Vapaasukelluksen alkeiskurssi 09.12. - 17.12

Perustiedot

Vapaasukelluksen alkeiskurssilla opit vapaasukelluksen perustiedot ja -taidot. Kurssi koostuu vapaasukelluksen teoriasta, rentoutus- ja allasharjoituksista.
Käytyäsi kurssin sinulla on valmiudet aloittaa vapaasukelluksen harjoittelu altaassa. Ymmärtämällä vapaasukelluksen perusteet pääset nauttimaan turvallisesti uudella tavalla aurinkolomastasi, mökkirannastasi tai saat lisää itsevarmuutta oman vesiurheilulajisi harrastamiseen.

Kurssi sisältää:

  • Teoriaa ja kuivaharjoittelua.
  • 4 tunnin mittaista allasharjoittelua.
  • Turvasukellus- ja pelastusharjoituksia.

Kurssilla tarvittavat varusteet: Uima-asu ja pyyhe, maski tai uimalasit sekä räpylät.
Vaatimukset kurssille osallistumiseen: 18-vuoden ikä ja 100 metrin uimataito. Aiempaa kokemusta laite- tai vapaasukelluksesta ei tarvita.

Kurssin aikataulu:
maanantai 09.12. 16:45 - 20:30 teoriaa ja allasharjoitus.
tiistai 10.12. 18:15 - 20:30 kuivaharjoitus ja allasharjoitus.
maanantai 16.12. 18:15 - 20:30 kuivaharjoitus ja allasharjoitus.
tiistai 17.12. 16:45 - 20:30 kuivaharjoitus ja allasharjoitus.

Hinta: 295€

Valmentaja: Johanna Nordblad.

Osta lippu

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje