Altaan talviuinti

Ohjaaja Magnus Appelberg opettaa vankalla kokemuksella kylmänsiedätysmenetelmiä hengityksen sekä mielen voiman avulla. Valmenuksessa saa vinkkejä kylmänsiedätyksen parantamiseen, valmistellaan keho sekä mieli kylmään pulahdukseen turvallisissa olosuhteissa ja harjoitellaan hengitystekniikkaa, mikä purkaa jännityksiä, stressiä ja ahdistusta. Harjoitus saa varmasti veren virtaamaan ja hyvänolon hormonit hyrräämään. Tunti alkaa introlla, missä esitellään menetelmien eri vaiheet ja tehdään ohjaajan johdolla hengitysharjoitukset, minkä jälkeen siirrytään kylmävesialtaalle. Allasharjoituksesta jokainen voi omassa tahdissa siirtyä nauttimaan saunan lämmöstä tai lämminvesialtaassa pulahduksesta.

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje